Átalakítunk! Nánási Pál kihozta Zsuzsából a bombanőt

X-Faktor Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a Life.hu új rovata, melyben Nánási Pál fotóművész és csapata veszi kezelésbe az átalakulásra vágyókat - a héten Zsuzsából, a fiatal anyukából varázsoltak igazi dívát.

A harmincéves Zsuzsa úgy érezte, szüksége van némi változásra, mert mióta otthon van másfél éves kisfiával, kissé unalmas lett a külseje. A korábban alsós tanítónőként dolgozó édesanya imádta Nánási Pál profizmusát és azt, ahogy bátorította őt a képek készítése közben. Az újdonsült bombázó végül alig merte elhinni, hogy ő az a mesés nő a róla készült fotókon.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdamp Linda, smink és haj: Törköly Anita

"Nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy megszépítettek. Nagyon tetszett, hogy mindenki velem foglalkozott, ritkán érez ilyesmit az ember!" - mesélte Zsuzsa a Life.hu-nak, aki annak is nagyon örült, hogy egyenes tincsei helyett most rakoncátlan fürtökkel fotózták le.

Szocpol újratöltve - Így már bátrabban vállalnátok gyereket?





Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Zsuzsa a ruhákkal is nagyon elégedett volt - a szürke, színtelen ruháit végre elegáns és dögös darabokra cserélhette. "Szerencsére nem rugaszkodtunk el nagyon a stílusomtól, éppen ezeket a ruhákat szeretem én is" - mesélte az anyuka, akinek új külseje a kedvese tetszését is elnyerte.

Ha te is szeretnél átváltozni, kattinst ide!

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


ZSUZSA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1110/_tala2011101995851

Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)



Nánási Pál: "Szerelembe kell esni a tárggyal vagy az emberrel" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111014-nanasi-pal-utalok-egy-helyben-topogni-szily-nora-interjuja.htmlÁtalakítunk! Nánási Pál fotóművész varázsol belőled is bombanőt!http://www.life.hu/legytrendi/20111017-atalakitunk-nanasi-pal-fotos-es-holdampf-linda-az-xfaktor.htmlÖregíti a sötétbarna haj Kate Hudsonthttp://www.life.hu/legytrendi/20111012-oregiti-a-sotetbarna-haj-kate-hudsont.htmlCiki, ha kilátszik a bugyi - Kínosat villantott az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20111010-anastasia-leszoritos-fehernemuje-kilatszott-a-ruhabol.htmlÍgy öltözzenek a világ legbefolyásosabb asszonyaihttp://www.life.hu/legytrendi/20111014-igy-oltozzenek-a-vilag-legbefolyasosabb-asszonyai.htmlTropára ment a modell lábahttp://www.life.hu/legytrendi/20111012-tropara-ment-a-modell-laba-kekzold-foltok-voltak-a-labfejen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.