fashion week frizura haj szépségápolás Átalakítunk! smink szépség fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Mindennek megvan az ideje, ennek az átalakulásnak pedig most jött el" - kezdi történetét a budapesti férfi. Ebben a hatalmas lépésben pedig Nánási Pál és csapata volt a segítségére.

Gábor azért döntött úgy, hogy megválik vállig érő hajkoronájától, mert úgy érezte, eljött az idő a váltásra. Tudta, hogy mindehhez profikra lesz szüksége, nem bízta volna rá magát akárkire.

Összegyűjtöttük a legjobb pasikat - Nézegess képeket!



Végül Szofrán Zsolt mesterfodrásznak jutott az a nem mindennapi feladat, hogy megszabadítsa a férfit hajkoronájától.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál
Szofrán Zsolt mesterfodrász

"Teljes mértékben elégedett vagyok, tetszik. Én ugyan egy kicsit durvábbra gondoltam, nem bántam volna, ha akár a borotva is előkerül. De Holdampf Linda stylist és Zsolt meggyőztek, hogy maradjon ez a verzió" - mesélte a menedzserként dolgozó férfi.

Linda többféle szettet is választott, Gáborhoz azonban a letisztult, fekete-fehér stílus állt a legközelebb, így ennél maradtak.

Törköly Anitától egy kis sminket is kapott, majd kattogni kezdett a fényképező. Mivel Gábor maga is fotózik, nem illetődött meg a fényképezőgéptől, magabiztosan mosolygott, pózolt.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"Mivel elég nagy lett a kontraszt, az ismerőseimet is sikerült meglepnem. De tíz megkérdezettből mindössze ketten mondták azt, hogy a régi, vademberes frizura állt jobban. Előfordult, hogy nem ismertek meg a barátaim, amikor először találkoztunk. Én persze élveztem ezt, és kicsit néha még rá is játszottam" - mesélte nevetve a 42 éves Gábor, aki hasznos tanácsokkal, rengeteg érdekes, szórakoztató élménnyel és teljesen új külsővel térhetett haza.

Tetszik Gábor átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Átalakítunk! Jó nőnek érezte magát Krisztinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121203-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Barátai sem ismerték fel Anikóthttp://www.life.hu/legytrendi/20121126-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Meglepetést okozott családjának Bettinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121119-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Igazi sztárnak érezte magát Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20121113-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Valóra vált az álma, modell lett Erikahttp://www.life.hu/legytrendi/20121028-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Új oldalát ismerte meg Katalinhttp://www.life.hu/legytrendi/20121019-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.