Larion Oscar - a Jónő Team sminkmestere

sminkes Átalakítunk! szakértő Larion Oscar sminkmester Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szakértő csapattal folytatódik a Life.hu jól ismert átalakító sorozata. Ismerd meg a Jónő Team mestereit, akik minden héten egy-egy újabb olvasót varázsolnak szebbé a nagy alkalomra, legyen az esküvő, első randi, házassági évforduló, diplomaosztó, ballagás, vagy valami más.

Kérdezz a Jónő Team szakértőitől! Tedd fel kérdésed a szakerto@life.hu címen! Ne felejtsd el megírni, kitől szeretnél választ kapni.



Fotó: Kántor kata
Fotó: Kántor kata

Tizenhét éves szakmai tapasztalata a szépségiparban lehetőséget kínált, hogy tanulmányozza számos világcég termékét és dolgozzon is velük. Oscar nemzetközileg is elismert sminkmester, ő az első magyar szakember, aki a világ legnagyobb divateseményén, a New York Fashion Weeken dolgozott a Donna Karan és a Michael Bastian bemutatókon. Tapasztalatait erősítették további divatbemutatók, performanszok, tévéműsorok, divatanyagok, magazinfotózások. Számos rendezvényt sminkelt itthon és külföldön egyaránt, valamint zsűrizett többek között a Miss Universitason, a Cosmopolitan Bikini Show-n és a Miss World Hungaryn. Felkérésre tervezett színházi produkcióknak komplett sminkeket: Bogármese, Pán Péter, LGT táncképek, Hamupipőke, Macskák, Vámpírok bálja.

Oscar Japánban tanulta meg igazán, mi a valódi tisztaság, szépség és a smink fogalma. Tanulmányozta a tradicionális, kabuki- és a gésakultúrát. Egy évadon keresztül saját tévéműsorában oktatta a sminkelés fortélyait, hogy a smink mindennapjaink természetes része legyen. Tizenhárom éve egy világcég nemzetközi márkájának, a Maybelline New Yorknak a sminkmestereként megalkotja a szezon sminkkollekcióit, tréningeket tart és publikál.

Larion Oscar

Azért csatlakoztam a Jónő Teamhez, mert hiszem, hogy a stílus maga az ember.
Szeretném, ha itthon is mindennapjaink természetes része lenne a smink. Mert nincs annál szebb, ha kiegyensúlyozott, boldog emberek vesznek körül. Egy kis odafigyeléssel mindenki jól érezheti magát a bőrében. A szépség a hozzáállás művészete. Tiszteld, szeresd és légy önmagad!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.