Átalakít a Jónő Team: Átváltozott a szülinapos Dia

fashion week frizura haj Átalakítunk! smink szépség stylist Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szeretem a meglepetéseket. Kapni is, adni is. Ezen a héten mi adtunk: Dia 30 éves lett, barátja és legjobb barátnője pedig velünk lepte meg a mit sem sejtő jogászlányt...

Másfél hónappal ezelőtt keresett meg Marcsi (a legjobb barátnő) és Balázs azzal, hogy Dia nagyon szereti a műsoromat, és találjunk ki neki valamilyen meglepetést, személyes találkozó formájában, mert közeleg a születésnapja. Sok-sok egyeztetés, e-mail és telefonálás után úgy döntöttünk, hogy az lesz a legnagyobb meglepetés számára, ha elhívjuk egy átalakítós napra és készítünk róla pár csodás fotót. Így is lett.

Te is lehetsz bombanő! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!



Mindent megszerveztünk, a csapat már izgatottan várta reggel Dia érkezését, míg én az egyik kereskedelmi rádió vendégeként tűkön ültem. Nagyon féltem, hogy nem érek oda időben, de szerencsémre végszóra csak megérkeztem. Meghúzódtunk a stúdióban, felfújtunk egy csomó lufit, Kata új asszisztensét pedig megkértük, hogy fogadja helyettünk Balázst és Diát. A fiatal pár Debrecenből érkezett, Budapesten töltötték az egész hétvégét, majd hétfő reggel Balázs különös meglepetésútra hívta Diát, aki érezte, hogy lesz valami, de sosem gondolta volna, hogy ez. Szemét befogva kellett hozzánk belépnie, ahol mi teljes csöndben vártuk, majd hangos zenével és kiáltással kívántunk neki boldog szülinapot. Nagyon aranyos volt, majdnem elsírta magát, és bevallom, mi is meghatódtunk kicsit...

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Ruha: H&M, lánc: Mango, cipő: Humanic, óra: a stylist sajátja
Kattints a képre, és nézd meg, hogyan köszöntötte a csapat Diát!

Jó volt látni ezt a fiatal párt. Annyira szeretik egymást, amennyire két ember csak képes rá. Míg Diát szépítettük Balázs lelkesen mesélte, hogy milyen boldog, mert számára az a legjobb érzés, amikor Dia örül. Ilyen egy igazi lovag! No, de Dia sem semmi, nemrég volt ugyanis Balázs szülinapja is, és Dia is hasonló meglepetést szervezett neki. A java viszont csak ekkor jött, ennél a pontnál majdnem elsírtam magamat előttük, annyira meghatott, amit és legfőként, ahogy meséltek. Kérdeztem, hogy tervezik-e, hogy összeházasodnak, mire elmondták, hogy hivatalos esküvőjük ugyan még nem volt, de ők már házasok. Egyik nap ugyanis sétáltak a városban, majd hirtelen ötlettől vezérelve megvették a nekik tetsző gyűrűket, betértek egy debreceni kis templomba, ahol örök hűséget fogadtak egymásnak Isten előtt. Semmi pap, semmi szertartás, csak ők ketten. Hát lássuk be, ez igazán szép. Persze tartanak majd hivatalos esküvőt is, de nem nagyon foglalkoztatja ez most őket, így is boldogok. Azt mondták, majd az is egy váratlan pillanatban lesz, sok barátjuk és munkatársuk tervezi ugyanis, hogy megszervezik nekik a lagzit titokban, aztán egyik reggel úgy keltik majd őket, hogy ma van a nagy napjuk, készüljenek. Ez is tetszik. Igazából minden tetszett, amit láttam: fiatalok, szépek, 8 éve vannak együtt, kedvesek egymással, velünk, a világgal. Teljesen elvarázsoltak minden csapattagot, ezért mi is átvarázsoltuk Diát.

Így sminkelt Oscar:"Mivel Diának szülinapja van, minden szabályt felrúgtam. Úgy döntöttem, hogy mindenét megcsillogtatom: a száját és a szemét is egyszerre hangsúlyoztam a gyönyörűséges lánynak. Ez egy nagy nap mindenki életében, teljesen jogos a csillogás. Mivel a mindennapokban nem használ élénk színeket, szerettem volna bebizonyítani neki, hogy sokszínűen igazán szép az élet. Szemének hangsúlyozására 9 színt kevertem, majd az ajkakon egy neonpiros rúzzsal emeltem az ünnep fényét, az alkalom fontosságát."

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Kattints a képre a galériáért!

Niki, a fodrászunk:"Mivel Dia nem átalakulási szándékkal érkezett hozzánk, és a hajhosszával, színével is elégedett - ahogy én is, - nem vágtam és nem is festettem. Egy laza feltűzés mellett döntöttünk, ami kiemelte Dia kecses nyakát, szépségét és a belőle áradó természetes jóságot, bájt. Igazi hercegnő!"

Így választott ruhát Dóri, a stylist:"Szülinapja alkalmából előcsalogattam Dia legvadabb énjét. Egy kivágott fekete ruhát választottam neki, ami elegáns és egyben rendkívül vonzó, szexis is. Hangsúlyos ékszerekkel tettem fel a koronát a királynői megjelenésre, illetve egy magas sarkú, kerek orrú fekete cipővel. Dia egyszerűen mesés volt benne!"

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Még több fotót találsz galériánkban, kattints a képre!

A fotózáson Dia kicsit meg volt illetődve, nagyon izgult. Idővel rájöttünk, hogy az zavarta, hogy Balázs is a teremben volt és nézte őt. Így aztán elvonultunk a barátjával beszélgetni jó messzire, hogy közben Dia nyugodtan tudjon a feladatra, a fotózásra koncentrálni. Eztán már minden simán ment, szülinaposunk megnyugodott és elkészültek a csodás képek is, amiket elnézve egyetlen dolog jár a fejemben: ha meglesz az a meglepetés-esküvő, remélem, valamelyik rokon gondol a Jónő Teamre is, és meghívnak bennünket. Nagyon szívesen megnéznénk őket. Az egész csapat nevében kívánok Diának boldog születésnapot és sok szépet, örömöt az életben!

Átalakít a Jónő Team: plus size modell lett Ivetthttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130826-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-plus-size-modell-lett.htmlÁtalakít a Jónő Team: íme a Life.hu Madonnájahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130816-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-megfiatalodott-az-56-eves.htmlÁtalakít a Jónő Team: szoknyába bújtatták Ildithttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130812-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-kollegai-kenyszeritettek-szoknyaba-ildit.htmlÁtalakít a Jónő Team: Szilvi végre gyönyörűhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130806-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-szilvi-onbizalomkuraja-utan-vegre.htmlÁtalakít a Jónő Team: Koszorúslány lesz Francihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130722-atalakit-a-jono-team-franciska-a-gyonyoru-koszoruslany-szepseg-divat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.