Átalakít a Jónő Team: Újjászületett Brigi

frizura a nap cikke Takács Nóra haj Átalakítunk! smink Larion Oscar stylist Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brigi egy szuper csaj, nagyon vagány, jókedvű és jó természetű anyuka, aki minden idejét 7 éves kisfiával, Bálinttal tölti. Olyannyira leköti minden figyelmét a gyereknevelés, hogy magára nem marad sem ideje, sem energiája. Ezen szeretett volna változtatni.

A 30 éves anyuka kíváncsi volt, belőle milyen jó nőt tudunk kihozni. A végeredménnyel maximálisan elégedett volt, imádta az új frizuráját, sminkjét és a ruhát is. Úgy búcsúzott, hogy nyitott szemmel fog aludni éjszaka, hogy másnap reggel is szépen sminkelt, csinos legyen.

Te is lehetsz bombanő! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!



Az átalakítást Niki, a fodrászunk kezdte. Abban egyetértett az egész team az első pillanattól fogva, hogy Brigi eredeti, kétszínű haját egységesíteni kell. Vagány stílusát inkább haja fazonjában akartuk visszatükrözni, semmint annak sokszínűségében.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Kattints a képre és nézd meg a többi fotót is!

Niki: "Brigi egy igazi bevállalós csaj, aki pillanatok alatt belement, hogy drasztikusan átalakítsam a frizuráját. Hajszínét sötéten hagytam, miután a vörös színt kiiktattam. A vágásnál Brigi punkos stílusa inspirált. A rövid haj csodásan áll neki, ugyanis tökéletes a fejformája hozzá, és az arca karakteréhez is nagyon illik."

A haj után Oscar, a sminkmester kezdett munkához. Miközben dolgozott, rendületlenül tanított is egyben: elmondta, mit miért tesz Brigi arcára, mire figyeljen a jövőben, mit kerüljön, miket használjon és hogyan.

Oscar: "Egységesítettem a bőre színét egy folyékony, ultrakönnyű alapozóval, amit finoman púdereztem. Az orcát barackos árnyalatú arcpírral élénkítettem. A szemét több színnel festettem, hogy különleges hatást érjek el. A szemzugtól banánsárgát, ami türkizzöldbe ment át, majd találkozott a türkizkékkel. Kiemeltem fekete tussal a szempillatövét. Az alsó szempillatőre egy irizáló lila árnyalatot satíroztam és meghúztam a vízvonalat fekete krémtussal. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem ki. Szemöldökét élénkítettem és karakteresebbé tettem. Ajkát kontúrceruzával kontúroztam és finoman elsatíroztam, majd egy természetes nude árnyalatú ajakrúzzsal töltöttem fel."

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Szoknya: F&F, felső: F&F, cipő: Deichmann, gyűrű: C&A
Kattints a képre a galériáért!

A már majdnem tökéletes Brigit végül Dóri, a stylist varázsolta át a végzet asszonyává egy szépséges szettel.

Dóri: "Briginek valami nagyon elegáns ruhát kerestem, hogy azzal lágyítsam a vagány haját, így egyszerre tudja megcsillogtatni feminin és maszkulin énjét egyazon időben. Cipője finoman díszített apró szegecsekkel, mellyel szépen harmonizál blúza díszítése. Szoknyája csodásan karcsúsította amúgy is csinos derekát, köszönhetően az oldalt lévő fekete betéteknek. Végül egy kis aranygyűrűvel koronáztam meg az öltözetét."

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Nézd meg az átalakulást képekben is! Kattints a fotóra!

A fotózás végeztével még kicsit volt időm beszélgetni a rendkívül feldobott Brigivel, aki csillogó szemmel áradozott. Azt mondta, imádta az egész átalakítást és a lelkemre kötötte, hogy a mondatát változtatás nélkül írjam le: "Köszönöm a csapatnak a sok szeretetet és a rengeteg lelki pluszt, amit ez alatt a pár óra alatt adtak nekem." Drága Brigi, mi is köszönjük ezt a szép napot!

Átalakít a Jónő Team: Végre ragyog Katalinhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130910-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-ragyogasra-vagyott-katalin.htmlÁtalakít a Jónő Team: Átváltozott a szülinapos Diahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130902-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-30-szuletesnapjara-valtozott-at.htmlÁtalakít a Jónő Team: plus size modell lett Ivetthttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130826-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-plus-size-modell-lett.htmlÁtalakít a Jónő Team: íme a Life.hu Madonnájahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130816-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-megfiatalodott-az-56-eves.htmlÁtalakít a Jónő Team: szoknyába bújtatták Ildithttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130812-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-kollegai-kenyszeritettek-szoknyaba-ildit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.