Átalakít a Jónő Team: Hajrá, Saci, csak így tovább!

fashion week Takács Nóra Átalakítunk! smink szépség Átalakít a Jónő Team Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jött, látott, és mindenkit meggyőzött: így összegezném Saci nálunk töltött délutánját. Jókedvvel érkezett, és távozáskor is fülig ért a szája a gyönyörű öttusázó lánynak, aki úgy döntött, tart egy csajos napot két edzés között.

Saci 9 éves korában szeretett bele az öttusába, majd hamar világossá vált számára, hogy komolyan szeretne foglalkozni ezzel a sportággal. Felsorolni is nehéz, mennyi elismerést és érmet gyűjtött be azóta a most 22 éves lány, és még mi minden vár rá! Még a fotózás idején sem vált meg kedvenc sporteszközeitől, amiket egyébként mi is kipróbálhattunk, több-kevesebb sikerrel. Szerintem egyikünkből sem lesz már profi sportoló, de egy délután erejéig jó volt eljátszani a gondolattal. Amíg mi edzettünk, Saci mesélt magáról és a sportolók életéről. Többek között arról is, hogy mennyi lemondással és kőkemény munkával jár ez az egész. Azt is mondta, ritka számára az olyan pillanat, amikor van ideje lányos dolgokat csinálni: ruhákat vásárolni, sminkelni, a barátnőivel csajos napokat tartani. Már régóta szeretett volna egy olyan délutánt, ami csak róla szól, igazi nővé akart átváltozni - ezért is látogatott el hozzánk. Nekünk ennél nem is kellett több: letettük a tőrt és azonnal munkához láttunk.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Az átalakításon készült képekért kattints ide!

Te is lehetsz bombanő! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!



A fiatal lány átalakítását Niki kezdte: "Saci haja soha nem volt még festve, viszont szerette volna kipróbálni valamit újat. Gondoltam, akkor itt az alkalom, hozzá pedig a legjobban egy természetes, szőke árnyalat passzolt. Egyforma hosszú haját fokozatosra alakítottam, és lazán megszárítottam."

A klassz frizura után Oscar következett egy igen csábos sminkkel: "Amikor megérkezett a stúdióba, Saci egyből magára vonta a figyelmet, hiszen egy igazi energiabomba. Szemléltem, ahogy körbevettük és mindenki áradozva mondta a maga területére vonatkozó szépségtippeket, eközben megfeledkezve magáról Saci nőcisen 'pakolta' magát. Déjá vu érzésem támadt, mintha már láttam volna Sacit valahol... És igen, tiszta Carrie Bradshaw ez a lány! Az arcát erősen hidratáltam, mert a klóros víztől olyan száraz volt a bőre, mint a sivatag. Ezután uniformizáltam a bőre színét és a szerkezetét egy ultrakönnyű folyékony alapozóval. Végül enyhén lefixáltam egy kis púderrel. Az orcáit bronzosítottam, a szemét pedig arany és bronz szemhéjkrémmel emeltem ki, amit a végén kontrasztosítottam a fekete krémtussal. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem ki alul és felül. A szemöldökét élénkítettem a hajszínéhez, és az ajkára neon fényű, korall árnyalatú ajakrúzst tettem, hogy fokozzam az érzékiségét."

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Kattints ide a galériáért!

Már csak a megfelelő ruha kiválasztása volt hátra, Kata és Berta pedig azonnal a tettek mezejére lépett: "Saci nőcis oldalát akartuk megmutatni. A ruhapróbák alatt ugyanis beszélgettünk, és elárulta, hogy amikor épp nem az életét kitöltő sporttal foglalatoskodik, szeret magas sarkúba és igazán nőies ruhákba bújni. Ezt a fiatalos, vagány vonalat és a legújabb trendeket szem előtt tartva varázsoltuk őt dögös nővé."

A fotózás nagyon jól sikerült, még úgy is, hogy kisebb hadsereg gyűlt össze Saci körül: a menedzsmentje, fotósok, újságírók, és mi hatan. Kicsit féltem, esetleg zavarba jön attól, hogy ennyi ember előtt kell pózolnia, de neki a szeme sem rebbent, csak mosolygott, nevetett, pörgött, forgott. Mi meg szájtátva néztük, olyan bájos volt. A képek igazán szépek lettek, mindenki elégedetten távozott a nap végén. Főleg Saci, akinek a lelkére kötöttük, hogy a nagy edzések, felkészülések közben azért néha-néha cserélje le a tőrt egy csinos szoknyára. Csak hogy teljes legyen a lelki béke minden téren.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Nézd meg az átalakítás képeit!

A Jónő Team és a Life.hu nevében kívánok további sikeres pályafutást Sacinak, akiről (a tapasztaltak alapján) most már nyugodt szívvel állíthatom: profi módon tud majd aranyéremmel a kezében pózolni bárhol a világon. Remélem, legközelebb Rio de Janeiróban...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.