Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem elvarázsolja az embert, és bizonyos szempontból meg is változtatja. Elemi igényünk támad olyan széppé tenni a külsőnket, mint amennyire a lelkünk ragyog. Ezért jelentkezett hozzánk Timi is, akit nagy szeretettel fogadtunk.

Timi 22 éves, és mindössze pár hete toppant be az életébe az Igazi. Még nagyon friss és lángoló a szerelem közöttük. Érthető tehát, hogy igyekezett minél jobb formáját mutatni lovagjának, aki izgatottan várta haza az átalakítás után Timit - meg is üzente később nekünk, hogy nagyon tetszett a végeredmény, na, nem mintha a kiindulási "alapanyaggal" baja lett volna bármikor is...

Nem úgy Timinek, aki meglehetősen lemondóan nyilatkozott, amikor megérkezett hozzánk. Úgy jellemezte magát, hogy "full átlagos", szeretne kicsit kitűnni a tömegből, és valami újat, valami szépet akar látni, amikor belenéz a tükörbe. Ebben segítettünk mi. Elmagyaráztuk, milyen színek állnak jól neki, hogyan ápolja a haját, mire figyeljen, hogyan öltözködjön, hogy olyan elbűvölő nő legyen, mint a keresztanyja, aki számára az igazi példakép.

Felső: Camaieu, Szoknya, nyaklánc, táska: Mohito, Harisnya: Calzedonia, Cipő: H&M Fotó: Kántor Kata

Elsőként Nikivel láttunk munkához, és elkészítettük Timi haját. "Timinek gyönyörű, természetes hajszíne van, amit nem akartunk megváltoztatni, mivel semmi szüksége még rá, túl fiatal és a haja is nagyon jó állapotban van. Mosás után formára vágtam a haját, lágyan göndörítettem, majd fiatalos, kicsit bohém tűzést alkalmaztunk Nórával."

A haj után jöhetett a csodás smink, Oscar segítségével. "Az arctisztítás, hidratálás után uniformizáltam a bőre színét, szerkezetét egy folyékony alapozóval. Púderrel finoman fixáltam. A szemöldökét megformáztam, élénkítettem a hajszínéhez igazítva a színt. Nagyobb szemeket szeretett volna, ezért egy üde, füstös hatású szemfestést készítettem neki. Szempilláit fekete, dúsító hatású szempillaspirállal festettem. Az orcákat barackos arcpirosítóval élénkítettem. Ajkát a tavaszi trendnek megfelelően narancsszínű ajakrúzzsal festettem ki, ami nagyon jól illik hozzá és a fantasztikus ruhájával teljes lett az összhang."

Fotó: Kántor Kata

Végül természetesen a ruha tette fel az i-re a pontot. "Timi elmondása szerint a mindennapjaiban egyenruhát hord, ezért úgy gondoltuk, hogy egy vidám, de csinos szettet állítunk össze neki. Egy A-vonalú, tavaszias színű szoknyára esett a választásunk, amit egy farmeringgel tovább fiatalítottunk. A fekete-fehér csíkos táska és az oversize nyakék bolondította meg még jobban az outfitet. Szerencsénkre egy színben harmonizáló retró telefon pedig ott hevert a stúdióban.

/1402/_tlag201421814439

Az átalakítás nagyon jól sikerült, mindig látni valakin, hogy mennyire elégedett a végeredménnyel és Timi nagyon is az volt. Kata kamerája előtt szuperül pózolt, élvezte a fotózást, és utána szinte repült haza szerelméhez, hogy mielőbb megmutathassa neki új, egyedi külsejét. Sok boldogságot kíván az egész csapat a fiatal párnak, reméljük, hogy az esküvőjükre is mi készíthetjük fel Timit.

Álomanyuka lett Krisztibőlhttp://www.life.hu/atalakitunk/20140204-atalakit-a-jono-team-alomszep-anyuka-lett-krisztibol.htmlOnnan jön a segítség a bajban, ahonnan nem is számítunk rá. Kriszti éppen nehéz időszakon megy keresztül, ezért is fontos számára, hogy egy kicsit felfrissüljön, új külsővel kezdjen új életet. Munkatársa, Judit nevezte be hozzánk a kedves anyukát, aki nagyon örült a lehetőségnek, hogy velünk tölthet egy napot. ÁtalakítunkOrigoBombacsinos lett Judithttp://www.life.hu/atalakitunk/20140128-atalakit-a-jono-team-nagyon-csinos-lett-a-27-eves-judit.htmlAz önzetlen cselekedet meghálálja magát. Judit a kolléganőjét szerette volna benevezni hozzánk, végül ő maga és még egy kolléganője is bekerült az átalakításra. A következő három hétben velük ismerkedünk meg. ÁtalakítunkOrigoDögös nagyi lett Edithttp://www.life.hu/atalakitunk/20140121-atalakit-a-jono-team-dogos-nagymama-lett-edit.htmlEgy nagymama, aki rendszeresen motorozik? Bizony. Edit ilyen bevállalós, vagány nő, akit barátnője nevezett be hozzánk egy kis felfrissülésre. ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.