Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten a 25 éves Bettit lepte meg a családja szülinapja alkalmából egy szuper ajándékkal, amiben természetesen szívesen voltunk partnerek. Betti nem is sejtette, hogy a háta mögött már hetek óta titokban szervezkedett velem az anyukája a nagy nappal kapcsolatban...

"Mondták a szüleim, hogy vegyek ki mára szabadnapot, mert jönnek Pestre családostól, ne kérdezzek semmit. Délben értek hozzám, felköszöntöttek, kaptam tortát, közösen megebédeltünk, majd elindultunk valahová. Még akkor sem tudtam, hogy mi ez az egész, amikor jöttünk fel a lépcsőn. Akkor döbbentem rá, hogy hol vagyok, amikor beléptem és megláttalak titeket" - mesélte örömkönnyek között az amúgy médiavásárló asszisztensként dolgozó lány.

Betti számára nagyon fontos a munkája, nagy lelkesedéssel mesélt nekünk róla: reggel korán kel (ez náluk családi hagyomány), majd szépen lassan megreggelizik. Ezt sosem sieti el, viszont így kevesebb ideje marad arra, hogy önmagával foglalkozzon: egy kis alapozó, szempillaspirál és piros rúzs viszont mindig belefér. (Oscar ezeket a szavakat nagy megelégedéssel és fejbólogatásokkal díjazta). Ruhák terén a kényelmesebb nadrág-pulcsi párosítást kedveli, és a hajával sem szokott túl sokat foglalkozni, általában kivasalja reggelente, aztán pedig már rohan is a munkahelyére.

Felső: Virág Kerényi - LAONI la STORE, Szoknya: Reserved, Karkötő: H&M, Cipő: Reserved Fotó: Kántor Kata

Bettin sok átalakítanivalónk nem volt. Ezért ezt a napot inkább arra használtuk, hogy olyan élményben legyen része, amiben eddig még nem volt: "Szeretem feszegetni a határaimat, nagyon izgatottan várom, hogy ma kipróbáljak valami teljesen új dolgot: vagány ruhát, dögös sminket és hajat szeretnék! Még soha életemben nem voltam profi fotózáson, nagyon várom, hogy kezdjük."

Először Niki vette kezelésbe Betti tincseit. "Soha nem festett, gyönyörű barna haját meghagytuk ugyanolyan természetesnek, mint volt. Apró tincsekbe sütöttük, majd finoman lakkoztuk."

Utána Oscar következett. "Betti természetes és ragyogó bőrét egy ultravékony alapozással egységesítettem, amit finoman púdereztem. Szemét földszínekkel élénkítettem, belecsempésztem egy kis bronzfényt, hogy napbarnított bőrével még jobban harmonizáljon. Fekete tusvonal-mélyítéssel koronáztam meg a szemfestést, majd dúsító szempillaspirállal festettem ki a pilláit. Szemöldökét kicsit megformáztam és élénkítettem. Orcáit bronzfénnyel emeltem ki, hogy bőre még ragyogóbb legyen. Ajkát egy élénk pink ajakrúzzsal emeltem ki. Körmére egy harmonizáló, lilás árnyalatú körömlakk került."

Fotó: Kántor Kata

A FASHION DONOR feladata is különleges volt, hiszen egy szülinapi szettet állítottak össze: "Mivel az egész családja meglepetésnek szánta az átalakítást gondoltuk, hogy nem egy szokványos szettet állítunk össze, hanem olyan darabok variációjába bújtatjuk,amelyben különlegesnek érezheti magát. Egy printelt magyar tervezésű rövid kabátkára esett a választásunk, de itt nem álltunk meg,hanem tovább vadítottuk egy bordó bőrszoknyával, Betti derekát mutatósan szabadon hagyva."

/1402/Betti201422516253

Mikor minden készen állt, jöhetett a legizgalmasabb rész: a fotózás. Betti nagyon ügyesen pózolt Kata kamerája előtt, nem hiába: édesanyja hobbiszerűen szokta fotózni a családot évek óta. Minden adott volt tehát, hogy csodás képek készüljenek róla. Így is lett, reméljük, hogy örök emlék lesz számára ez a szülinap. Örülünk, hogy részesei lehettünk, sok boldogságot és jó egészséget kívánunk neki a jövőben is!

A szerelemtől tündököl Timihttp://www.life.hu/atalakitunk/20140218-atalakit-a-jono-team-a-szerelemtol-ragyog-timi.htmlA szerelem elvarázsolja az embert, és bizonyos szempontból meg is változtatja. Elemi igényünk támad olyan széppé tenni a külsőnket, mint amennyire a lelkünk ragyog. Ezért jelentkezett hozzánk Timi is, akit nagy szeretettel fogadtunk.ÁtalakítunkOrigoFriss külsővel indul Ibolya Rómábahttp://www.life.hu/atalakitunk/20140211-atalakit-a-jono-team-friss-kulsovel-indul-ibolya-romaba.htmlA pécsi hölgyek hármasából már csak Ibolya van hátra, az ő szépülését, megújulását követhetjük ma nyomon. Az eredmény ismét szuper lett, imádtunk vele-velük dolgozni, bármikor szívesen látjuk őket ismét!ÁtalakítunkOrigoÁlomanyuka lett Krisztibőlhttp://www.life.hu/atalakitunk/20140204-atalakit-a-jono-team-alomszep-anyuka-lett-krisztibol.htmlOnnan jön a segítség a bajban, ahonnan nem is számítunk rá. Kriszti éppen nehéz időszakon megy keresztül, ezért is fontos számára, hogy egy kicsit felfrissüljön, új külsővel kezdjen új életet. Munkatársa, Judit nevezte be hozzánk a kedves anyukát, aki nagyon örült a lehetőségnek, hogy velünk tölthet egy napot. ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.