Karcsú derék és ezerwattos mosoly - előcsalogattuk Judit stílusát

Takács Nóra derék Fashion donor Kurucz Nikolett sál Átalakít a Jónő Team stílus Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten már megismerkedhettünk az egyik szerencsés Facebook-nyertessel, Kingával, aki meglátogatott minket. Ezen a héten a másik nyertesünk, Judit volt soron, aki rendkívül izgatottan lépett be az ajtónkon. 

Judit éppen azon volt, hogy jelentkezzen hozzánk egy átalakításra, amikor kiderült, hogy ő az egyik nyertesünk. Így napokon belül már találkozhattunk is személyesen. "Nagyon boldog vagyok, hogy ma itt lehetek, annyira izgulok, hogy mi fog történni. Kicsit zavarban is vagyok még..." - kezdte mosolyogva, mikor leültünk beszélgetni kettesben. "Még sosem voltam hasonló fotózáson, nem sminkeltek sminkesek, stylistok meg főleg nem öltöztettek. Mindenre kíváncsi vagyok, érdekel, hogy mi áll jól nekem, mert elég bizonytalan vagyok ebben a kérdésben egyelőre, de most biztosan sokat fogok tanulni."

Ez így is lett. Mikor a szakemberek kezei közé került Judit, mindenki elmondta, mire figyeljen a mindennapokban, mi a legelőnyösebb számára és mi kerülendő. Judit jelenleg műszaki egyetemre jár, így nagyon figyelmesen, jó diákhoz illően végighallgatta, ki mit tanácsol, és reméljük, hogy be is tartja majd az intelmeket. :-)

/1405/Judit2014520131256

Judit gyönyörű, természetes hajszínét nem szerette volna festetni, amiben Niki maximálisan támogatta. Vágatni sem szeretett volna belőle sokat, mert nagyon tetszik neki, hogy most ilyen hosszú. "A haját csak lazán, természetesen begöndörítettem, és ebből készítettem frizurát, közben pedig átbeszéltük, hogy hosszú hajából mi mindent tud magának is csinálni a mindennapokban."

Azután Oscar következett. "Az arctisztítás után egységesítettem a bőre színét, szerkezetét egy ultrakönnyű, folyékony alapozóval. Finoman lepúdereztem a T-zónát. Orcáit barackos arcpirosítóval élénkítettem. Szemöldökének színét a hajszínéhez igazítottam. Mozgó szemhéjára üde rózsaszínt satíroztam, amit bronzbarnával mélyítettem. Szempilláit ívelő szempillaspirállal festettem ki. Ajka frissességét egy szenvedélyes fukszia árnyalattal bolondítottam meg."

/1405/Judit2014520131338

Ruha: Mohito, sál: Mohito, cipő: H&M

A Fashion Donor lányok az élénk színek mellett döntöttek. "Mindenképp szerettünk volna vidám és harsány színekkel feldobni természetes adottságait. A színek mellett igyekeztünk ügyelni arra, hogy csinos derekát megmutassuk, így egy öv, valamint egy színes sál tökéletesítette szettünket. A többi pedig egyértelműen Judit érdeme!"

/1405/Gy_ny2014520131451

Judit nagyon boldog és elégedett volt, amikor a tükörbe nézett. Látszott, hogy nem sokszor látja magát ennyire nőiesnek, így sugárzó mosollyal állt Kata kamerája elé. A képek igazán jól sikerültek, mindenki boldogan bólintott össze, mikor láttuk, hogy Judit is mennyire elégedett magával. Ilyen egy igazán szép nap, Jónő Team módra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.