Bernadett: "Mindig én voltam az utolsó mindenben, most én jövök!"

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bernadett 29 éves fiatal édesanya. Kislányát, Lottit ugyan nem láttuk, de ha a mamájára ütött, akkor kedves, belevaló csaj lesz belőle is! 

"Mindig követem a Jónő Team munkáját, és Nóra videóit is szoktam nézni rendszeresen. Aztán egyszer csak jött az ötlet, hogy miért ne próbálnám meg: jelentkezem én is átalakításra. Soha semmit nem nyertem még, és lám, végre szerencsém lett! Nagyon várom, hogy mi sül ki ebből!" - kezdte Bernadett a beszélgetést. Mikor megláttuk, milyen csinos hölgy érkezett hozzánk, rögtön szöget ütött a fejemben a kérdés: mit akarhat magán változtatni egy ilyen szép nő?

"Minden nőnek titkos vágyálma, hogy egyszer tetőtől talpig szakemberek vegyék kezelésbe, és hozzák ki belőle a maximumot. Én is erre vágyom, mivel az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam magamat. Mindenkit magam elé helyeztem, mindenki érdekeit, kívánságait hamarabb teljesítettem, mint a magamét. Mindig én voltam az utolsó mindenben, de most én jövök!" Rendben, ezzel a gondolatmenettel teljesen egyet is értettünk, így aztán gyorsan munkához láttunk.

/1406/Berna2014610141945

Niki kezelésbe vette Bernadett haját. "Világosbarna festett haja volt, amit egy picit felfrissítettem és átszíneztem rezesebb barna árnyalattal. Ez sokkal jobban illik a bőre színéhez. A festés után megszárítottam a haját, amit végül Nóri segítségével befontunk, és lazán feltűztük. Így pont olyan lett, mint egy tündér!"

Oscart elbűvölte Bernadett temperamentumos személyisége, finom bája. "Mivel visszafogottan bánik a színekkel, elkápráztattam pár üde árnyalattal. Az arcszínének egységesítése után orcáinak ragyogását bronzfénnyel élénkítettem. Szemöldökének színét a hajszínéhez igazítottam. Mozgó szemhéjára, citromsárga majd türkizzöld szemhéjpúdert satíroztam. Az alsó szempillatőhöz türkizkéket festettem, amit mélyítettem egy kis feketével. Megkoronáztam egy kifelé vastagodó tusvonallal, majd dúsító szempillaspirállal festettem ki a szempilláit. Ajkának üde ragyogását fokoztam egy vibráló pink árnyalatú szájfénnyel."

/1406/Berna2014610142327

Ruha: F&F; Öv: Promod; Karkötő: Promod

A Fashion Donor lányokat már Bernadett bemutatkozó levele egy bizonyos irányba terelte a ruhaválasztásnál. "Már a szettek válogatása közben tudtuk, amikor megláttuk ezt a bizonyos ruhát, hogy tökéletesen illik majd Bernadettre. Megtudtuk, hogy sokat úszik, sőt oktatja is, így az elképzelésünk az volt, hogy igazi vízitündért varázsolunk belőle. A ruha hangulata, mintája, színei pontosan ezt idézték fel bennünk, és Bernadett tónusainak köszönhetően egyszerűen mesésen állt rajta."

/1406/T_nd_201461014261

Amikor a mesterek végeztek a munkával, Katán volt a sor, hogy szuper képeket készítsen. Persze jó alanyról nem nehéz! Szinte gondolkoznunk sem kellett a pózokon, a beállításokon, mert minden jött magától. Bernadett ügyesen vette az akadályokat, így végül szuper képekkel távozott tőlünk, és reméljük, egy életre szóló élménnyel. :-)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.