Csajos napra vágyott a férfias szakmával büszkélkedő Fruzsi

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin nőiesség Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki férfias szakmát választ, attól még öltözködhet nőiesen. Pont ezért látogatott el hozzánk Fruzsi, aki egy kis változatosságra és egy igazán klassz, csajos napra vágyott a fiús mindennapok között.

Fruzsi 24 éves, biztonságtechnikai mérnöknek tanult, és jelenleg már a végzettségének megfelelő helyen dolgozik. Mindig is vonzották a férfiasabb szakmák, eredetileg katonai képzettséget igénylő légiforgalom-irányító akart lenni. Bevallása szerint ezt az álmát továbbra sem adta fel. "Azért jelentkeztem hozzátok átalakításra, mert nagyjából 10 éve ugyanígy nézek ki. Szeretnék kicsit nőiesebb lenni, kitörni akár egy napra is a férfias közegből, ami körülvesz engem. Még sosem voltam ilyen fotózáson, nem sminkeltek ki, nagyon izgalmas most itt lenni nálatok! Kíváncsian várom a végeredményt!" Lássuk azért be, Fruzsival nem volt nehéz dolgunk, hiszen csodás, szép, fiatal lányról van szó, öröm volt vele lennünk! Pillanatok alatt csodásan nőiessé varázsoltuk.

Először Niki látott a frizurakészítéshez: "Fruzsinak nagyon szép festett szőke haja van. Mivel nem volt lenövése és a jelenlegi hajszínét nagyon szereti, így nem festettük át, csupán egy ruhájához illő feltűzést készítettem, ami nagyon nőies külsőt kölcsönzött kislányos bájához."

/1408/Fruzs20148191525

Azután Oscar készített ragyogó, szupernőies sminket: "Könnyű alapozással egységesítettem a bőre színét, finoman púdereztem. Az orcát csontosítottam, majd mályvás arcpírral kiemeltem. Igézően szép szemét bézs, mályva és egy pici lila színnel festettem. Pilláit fekete szempillaspirállal dúsítottam. Ajkának frissességéhez egy summer pink árnyalatú ajakrúzst használtam. Vidám és üde jelenségéhez ennyi kellett csak, hogy kiragyogjon."

/1408/Fruzs201481915243

Szoknya: Mohito, Felső: Promod, Cipő: H&M, Karkötő: F&F

A Fashion Donor-lányok igazán elemükben érezték magukat a ruhadarabok összeválogatásánál: "Elegánsabb, mégis bohókás szettre esett a választásunk. Fruzsin egyszerűen bármit elképzelhettünk, hiszen csodás alakjához idomultak a ruhák. A harsány színek és a szőke haj ebben az esetben is tökéletes párosnak bizonyult."

/1408/Fruzs201481915414

Fotósunknak, Katának sem volt különösebben nehéz dolga: Fruzsi tökéletes mindenhonnan nézve. :-) Reméljük, hogy nagyon jól érezte magát nálunk és sikerült egy igazán kellemes, nőcis napot szerveznünk számára. Izgatottan várjuk, jövő héten ki lesz a vendégünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.