Ramóna szeretné kihozni magából a legtöbbet nőként, nem csak anyaként

Takács Nóra túlsúly szülés után Fashion donor Kurucz Nikolett túlsúly Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin nőiesség Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ramónát édesanyja nevezte be hozzánk egy átalakításra, szerinte ugyanis ráfér lányára egy kis változás, megújulás. A héten őt láttuk tehát vendégül.

Ramóna 23 éves, Olívia, a kislánya pedig 3 éves. A gyereknevelés mellett a fiatal édesanyának nincs sok szabadideje: diákmunkásként dolgozik, mellette pedig Szolnokon adóigazgatást tanul. Így aztán érthető, hogy szomjazott már egy nyugalmas napra, amikor mindenki csak vele foglalkozik. "Nem érzem mostanában jól magamat a bőrömben a szülés után, kissé önbizalomhiányos lettem. A párom mellettem áll, és neki úgy tetszem, amilyen vagyok, mégis szeretném ismét kihozni magamból a maximumot nőként, nem csak anyaként” - mesélte Ramóna.

A fiatal anyuka kislánya miatt sportos, kényelmes holmikat visel a hétköznapokban, csak különleges alkalmakkor öltözik ki. Ezen szeretne változtatni. "Sosem voltam teljesen elégedett magammal, kislánykoromban visszahúzódó voltam. Nem szeretek szerepelni, de a mai nap elé izgalommal nézek. Jó lenne, ha szépen mutatnék majd a képeken, és büszkén nézhetnék meg a rokonaim és persze én is. Egy nőies nőt szeretnék látni a fotókon és az életben is mostantól." Nekünk nem kell kétszer mondani, azonnal munkához is láttunk!

/1409/Ram_n20149222522

Először Niki vette kezelésbe Ramóna frizuráját. "A szőkés hajszínén természetes hatása miatt nem változtattunk. A haját megmostam, ápoló pakolással kényeztettem, amitől csodás fénye lett, majd lazán megszárítottam és egy feltűzést készítettem, ami még elegánsabbá tette a megjelenését."

Azután Oscar következett: "Könnyed alapozással egységesítettem a bőre színét. A szem alatti területet kivilágosítottam. Szemöldökének fazonját megformáztam, majd a hajszínéhez élénkítettem. Szemhéjára bézs, mályva és barna szemhéjpúdert tettem, amit szépen összemostam. Majd egy kifelé ívelő tusvonalat húztam. Szempilláit dúsítottam. Orcáinak természetes ragyogását barackos arcpírral emeltem ki. Ajkát halvány rózsaszín rúzzsal festettem ki, hogy friss legyen az összkép."

/1409/Ram_n20149222629

Ruha: F&F, Szandál: Camaieu, Fülbevaló: H&M

A Fashion Donor-lányok nőies ruhadarabot választottak Ramónának, amely kiemeli csodás alakját és szexi énjét. Reméljük, ez a kisugárzás elkíséri őt a hétköznapokon is.

/1409/Szexi201492221054

A smink, haj és ruhák után nem maradt más, mint a fotózás. Ramónának gyorsan sikerült leküzdenie félénkségét Kata kamerája előtt, és utána már minden ment, mint a karikacsapás. A képeket elnézve pedig biztosak vagyunk abban, hogy Ramóna családja azonnal telefont ragad és gratulál a lánynak a csodás átváltozáshoz.

Megtaláltuk Penélope Cruz magyar hasonmását: Juditot!http://www.life.hu/atalakitunk/20140825-atalakit-a-jono-team-a-vilagsztar-penelope-cruzra-hasonlit-judit.htmlDiane Kruger és Gwyneth Paltrow után most Penélope Cruz, azaz Judit is látogatóba érkezett hozzánk. Átváltoztatásra semmi szüksége nem volt, hiszen úgy tökéletes, ahogy van!ÁtalakítunkOrigoTüzes ragyogással ajándékoztuk meg a szülinapos Ágithttp://www.life.hu/atalakitunk/20140729-atalakit-a-jono-team-aranyos-szinek-ragyogasa-dobta-fel-a-barna-szemu-agi-kulsejet.htmlÁgi épp a 26. szülinapján érkezett hozzánk. Mi pedig egy kis átalakítással kedveskedtünk neki, ha már ilyen szerencsésen összejöttünk. Sok tippel és fortéllyal ismertettük meg, amiket könnyűszerrel tud majd alkalmazni a mindennapokban.ÁtalakítunkOrigoCsajos napra vágyott a férfias szakmával büszkélkedő Fruzsihttp://www.life.hu/atalakitunk/20140818-atalakit-a-jono-team-noiesebb-kulsore-es-egy-csajos-napra-vagyott-a-fiatal-mernok.htmlHa valaki férfias szakmát választ, attól még öltözködhet nőiesen. Pont ezért látogatott el hozzánk Fruzsi, aki egy kis változatosságra és egy igazán klassz, csajos napra vágyott a fiús mindennapok között.ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.