Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vörös rúzs, magas sarkú, nőies ruhák - ezekre vágyott Klaudia, aki kislánya mellett inkább lapos cipőre, cicanacira és sminkmentes életre váltott az elmúlt egy évben, most viszont szeretett volna újra tündökölni!

Klaudia 31 éves, jelenleg otthon van a kislányával, Liával. Azt mesélte, imád anyuka lenni, de bizony rendesen el is fáradt. Az utóbbi egy évben teljesen megváltozott az élete.

"Az egyik ismerősöm már járt nálatok átalakításon, szintén kisgyerekes anyukáról van szó. Láttam rajta, hogy milyen jót tettetek neki, mennyivel felszabadultabb, boldogabb, magabiztosabb lett az átalakítás után, szóval arra gondoltam: nekem is erre van szükségem!” Most egyéves kislánya mellett jóval kevesebb ideje jut magára Klaudiának, mint korábban. Régebben szeretett sminkelni, csinosan, nőiesen öltözködni, amire jelenleg nincs annyira lehetősége a kicsi mellett. Többek között ezért is látogatott el hozzánk, hogy újra vonzó nőnek érezhesse magát.

/1412/Klaud20141223232314

Ennek tudatában láttunk munkához, miközben kellemeset beszélgettünk a rendkívül kedves Klaudiával. Elsőként sztárfodrászunk, Niki kezdte a munkát: "Klaudia sötét hajszínén nem változtattam, viszont rövidebbre vágtam a tincseit. Egy nőies, kifinomult frizurát készítettem, amit könnyedén tud majd kezelni ő maga is a mindennapokban a kislánya mellett is."

A fantasztikus frizura után jöhetett a csodás smink: Oscar mesteren volt a sor, aki a sok profi tanács mellett rengeteg energiával, pozitív gondolattal is feltöltötte Klaudiát. "Arctisztítás és hidratálás után könnyű alapozással egységesítettem bőre színét. Finoman lepúdereztem. Szemét hamvas szürkéslilával és vadszilvakékes lila szemhéjpúderrel festettem, amit fekete krémtussal kontrasztosítottam. Szempilláit extra, bőrhatású fekete szempillaspirállal koronáztam meg. Orcáit mályvás barack arcpírmixszel hangsúlyoztam. Ajkának érzékiségét egy orchidea árnyalatú ajakrúzzsal fokoztam.”

/1412/Klaud20141223232357

Zakó, felső, nyaklánc, karkötő: Camaieu, szoknya: Reserved, harisnya: Calzedonia

A Fashion Donor tagjai akcióba lendültek és a laza ruhákat elegánsabb, nőiesebb darabokra cserélték: „Klaudia szupernőies alakját szerettük volna kiemelni egy dögös szoknyával, egy mustársárga színű felsővel pedig csodás tónusaira felhívni a figyelmet. Az elegáns vonalat kicsit összezavarva egy vagányabb zakót párosítottunk a szetthez.”

/1412/Klaud20141223232627

Amikor a mesterek végeztek az átalakítással, már csak Katán volt a sor, hogy szuper képeket készítsen Klaudiáról, aki időközben elégedetten szemlélte magát a tükörben. Jó alanyról nem nehéz jó képeket készíteni, szinte gondolkoznunk sem kellett a pózokon, a beállításokon, mert minden jött magától. Klaudia ügyesen vett minden akadályt, látszott rajta, hogy jóval felszabadultabb, magabiztosabb lett. Ennyit tesz egy kis törődés magunkkal, örülünk, hogy megadhattuk ezt neki. Reméljük, még találkozunk vele a jövőben is!

A végzet asszonyává változtattuk a tanítónőthttp://www.life.hu/atalakitunk/20141216-atalakit-a-jono-team-fekete-overallban-a-vegzet-asszonyava-valtozott-a-tanitono.htmlNóra azért látogatott el hozzánk, hogy ha majd a nap végén belenéz a tükörbe, egy kicsit más: újabb, frissebb Nóra nézzen vissza rá. ÁtalakítunkOrigoLevágtuk Anikó haját... és nem bánta meg!http://www.life.hu/atalakitunk/20141202-atalakit-a-jono-team-levagtuk-a-hajat-es-kiemeltuk-kortalan-szepseget-anikonak.htmlMegmutattuk, milyen az olló másik oldalán lenni! A fodrászként dolgozó Anikót gyerekei lepték meg egy átalakítással a 60. születésnapjára. Azt kérték tőlünk, vegyük rá, hogy változtasson végre a frizuráján, ami a védjegye. Mi pedig megtettük, ami tőlünk telt. ÁtalakítunkOrigoEgy gáláns férj meglepetéseként láttuk vendégül Szabináthttp://www.life.hu/atalakitunk/20141125-atalakit-a-jono-team-a-ferje-szervezte-meglepeteskent-a-kenyezteto-szepsegnapot-szabinanak.htmlTeljes titokban a férje vette fel a kapcsolatot a csapatunkkal, hogy egy kis meglepetést szerezzen feleségének, aki csak annyit tudott, Budapestre látogatnak kettesben kirándulni.Átalakítunk--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.