Átalakít a Jónő team: ultradögös lány lett a hétköznapi nőből

átalakítás Takács Nóra dögös átalakít
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szerencsés nyertest láttunk a héten vendégül, Zitát. A csinos fiatal lány bátran állt minden ötletünk elé.

Zita 24 éves, ügyintézőként dolgozik.

„Mindig szoktam figyelni Nóri videóit, átalakításait. Nagyon kíváncsi voltam, hogy ha egyszer profik kezei közé kerülnék, mit látnának bennem. Aztán úgy alakult, hogy egy játékban az én nevemet sorsolta ki Nóri, és meghívott erre az átalakításra, aminek természetesen nagyon örülök! Izgatottan várom a végeredményt!”

Fotó: Molnár Gábor

Zita öltözködésében inkább a kényelemre törekszik, ragaszkodik a jól bevált fazonokhoz, színekhez. Most azonban Dóri unszolására valami egészen új dologra adta a fejét: felpróbált egy overállt!

DÓRI:Zita egy kedves lány, aki régóta párkapcsolatban él. Azért szeretett volna megújulni, mert úgy érezte, megrekedt a divat világában és nem tudja, milyen színek és fazonok passzolnak hozzá. Ebben segítettem neki. Megmutattam, hogy nemcsak az egyszerű színek állnak jól neki, amiket a hétköznapokon visel. Természetes barna hajához tökéletes szín a kék és annak minden árnyalata. Egy feltűnő overállt kapott kék és zöld árnyalatokban, amivel láthatta, hogy nyugodtan viselhet akár egy ilyen kirívó darabot is, egyáltalán nem mutat nevetségesen, sőt, egy mutatós Zitát kaptunk vissza az átalakítás végére.”

/1503/atala2015310173916

Ruha: F&F, cipő: Primadonna Collection

OSZI: „Egy ultrakönnyű alapozóval egységesítettem Zita bőrszínét. Szemét középbarna és fekete színnel festettem. Egy igazán dögös és titokzatos, füstös hatású szemsmink lett belőle. Szemöldökének színét a hajszínéhez igazítottam. Orcáit barackos arcpírral élénkítettem. Ajkának érzékiségét egy természetes hatású ajakrúzzsal ékesítettem.”

/1503/portr2015310174139

Mikor minden készen állt, Gáboron volt a sor. Zita nagyon jól érezte magát a ruhában, felszabadultan, könnyedén mozgott a fényképezőgép előtt, minden mozdulata profi volt, ennek megfelelően a végeredmény is nagyon tetszett neki. Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk, és együtt tudtuk tölteni ezt a napot, mi nagyon jó szívvel gondolunk vissza rá.

/1503/Igazi2015310174351Fiús anyukából nőies kismama: fantasztikus átalakuláson ment át Felíciahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150303-feliciat-a-kismamat-alakitotta-at-a-jono-team.htmlFelíciát, a gyönyörű kismamát láttuk ezen a héten vendégül. Öröm volt minden vele töltött perc, hatalmas szeretet és harmónia sugárzik belőle!ÁtalakítunkOrigoÁtalakít a Jónő Team: új, magabiztos nőként várja a szerelmet Évahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150224-atalakit-a-jono-team-fiatal-maganyos-anyukabol-magabiztos-no-lett-eva.htmlKisfia születése óta nincs ideje magára a fiatal anyukának. Nálunk viszont megértő fülekre és szorgos, profi kezekre talált. Micsoda átalakulás!Átalakítunk--Átalakít a Jónő Team: Megújult külsővel szeretné bevonzani a boldogságot Judithttp://www.life.hu/atalakitunk/20150216-atalakit-a-jono-team-gyasza-utan-megujult-kulsovel-vonzza-be-a-boldogsagot-judit.htmlSzomorú levelet írt nekünk Judit, aki tavaly vesztette el a párját. Azóta kiüresedett az élete, amit szeretne ismét megtölteni szép élményekkel, izgalommal és legfőként: boldogsággal.Átalakítunk--Átalakít a Jónő Team: Magabiztos nőt faragtunk az ifjú házas Vikibőlhttp://www.life.hu/atalakitunk/20150210-atalakit-a-jono-team-noiesebb-kulsore-vagyott-a-fiatal-hazas-viki.htmlA legjobb formáját szeretné nyújtani a fiatal feleség, Viki, aki vallja: férjével egymásnak vannak teremtve. Hogy párját minél jobban elbűvölje, felkeresett minket, mi pedig szeretettel fogadtuk őt.Átalakítunk--Átalakít a Jónő Team: Szebből még szebbet - kiemeltük Teodóra modellszerű szépségéthttp://www.life.hu/atalakitunk/20150113-atalakit-a-jono-team-kiemeltuk-teodora-modellszeru-szepseget.htmlSzerelmét szerette volna meglepni a szépséges 19 éves lány, ezért jelentkezett hozzánk. Mi pedig mindent megtettünk, hogy ez a kedves meglepetés minél jobban sikerüljön!Átalakítunk--Jónő team: Judit tűzpiros álomruhát kapott - amelyben királynőként tündökölthttp://www.life.hu/atalakitunk/20141209-atalakit-a-jono-team-a-40-eves-judit-10-evet-tagadhatna-le-a-tuzpiros-ruhaban.htmlKét gyerek mellett kevesebb ideje jut magára, így meglátogatott minket Judit, hogy egy picit felfrissüljön, megújuljon a kezeink között.ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.