Átalakít a Jónő Team: fotós a kamera másik oldalán

fotózás Átalakítunk! Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem érzi magát eléggé divatosnak a fotósként dolgozó szépséges Györgyi, aki hozzánk fordult pár tanácsért. Ha már így alakult, egy jó kis átalakítást is kerekítettünk számára, hogy végre a fényképezőgép másik oldalán is kipróbálhassa magát. 

Györgyi 24 éves, tanuló, Budapesten él. Erről bővebben is írt nekünk bemutatkozó levelében: Jelenleg Budapesten élek a párommal, és egy kis műteremlakást bérlünk ketten. Én fotózással foglalkozom, emellett pedig műszaki menedzsernek tanulok levelező tagozaton. A barátom nemrég kezdett videósként az egyetemi tanulmányai mellett. Átalakulásom apropója: Szeretnék sikeres, stílusos fotósként dolgozni a párommal, és emellett egyetemre járni. Megújítani az 5 éve tartó párkapcsolatomat.”

Györgyi az átalakítás előtt Fotó: Molnár Gábor

Elmondása szerint a hétköznapokban most már alapszinten sminkeli magát, de az erős színeket egyelőre még nem meri bevetni. Ruhákban kedveli a kényelmes póló-farmer stílust, csak akkor vált nőiesebbre, ha valami alkalom azt kívánja. Mikor, ha nem most! Dóri ügyesen vegyítette a vagány, kényelmes elemeket, a nőies anyagokkal, színekkel, formával.

/1504/Gy_rg2015421145823

DÓRI: Györgyi még keresi a stílusát és önmagát, sokszor nem tudja eldönteni, hogy magasságához és alkatához mi előnyös, és mi előnytelen. Személyisége alapján egyből egy vagány szerelést tudtam neki elképzelni, mindenképpen műbőr nadrággal, ehhez kapott egy lenge tunikát, aminek színei fantasztikusan kiemelték Györgyi szépségét. Magától sosem vett volna fel ilyen szettet, de gyorsan magáénak érezte új külsejét.

/1504/Gy_rg201542115034

Ruha: F&F, Nadrág: New Yorker, Cipő: primadonna collection, nyaklánc: Bomo shop

GABI: Györgyi gyönyörű világoskék szemét egy füstös sminkkel tettem igézővé, sötétszürke és aranybarna színeket használtam, és persze sok feketét. A fotózás kedvéért tincses műszempillákat helyeztem fel, majd egy dúsító-hosszabbító spirált használtam. Arcát vékony, de jól fedő alapozóval egységesítettem, majd megformáztam. Szemöldökét hajszínéhez igazítottam. Egy korallos pírral tettem üdévé az arcát, majd highlighttal felfényeztem az arccsontokat. Ajkait természetes színekkel emeltem ki.

PETRA: A füstös sminkhez, amit Gabi készített, mást nem is tudtam elképzelni, mint egy besütött, hullámos, nagyon természetes, mégis dögös frizurát. Hihetetlenül jól áll Györgyi arcához, kiemeli természetes vonzerejét ez a frizura.

/1504/Fot_s201542115377

Mikor készen álltunk mindennel, már csak Gáboron és Bencén volt a sor. Idővel mindenkiből képesek kihozni a szupermodellt, de abban az esetben, ha szakmabelivel van dolguk, a helyzet egyből sokkal egyszerűbbé válik. Györgyi hihetetlen ügyes volt, tökéletesen tudta, hogyan forduljon, milyen szögből a legelőnyösebb az arca. Profi a kamera mindkét oldalán. Öröm volt Vele dolgozni, köszönjük!

Átalakít a Jónő Team: fiatal fruskából érett nő lett Edinahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150414-atalakit-a-jono-team-fiatal-fruskabol-erett-no-lett-edina.htmlTúl fiatalnak nézik az édes cukrászlányt, ezért hozzánk fordult segítségért. Kérte, hozzuk elő nőies oldalát. Örömmel láttunk munkához. ÁtalakítunkOrigoÁtalakít a Jónő Team: főiskolás lánykából gyönyörű nő lett Biankahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150407-takacs-nora-az-atalakitunk-csapat-kapitanya-es-a-csapattagok-gyonyoru-nove-varazsoltak-biankat.html„Szeretnék megváltozni, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá” - írta nekünk Bianka. Mi minden segítséget megadtunk neki, megmutattuk az utat, járni viszont mostantól neki kell rajta.ÁtalakítunkOrigoÁtalakít a Jónő Team: így lesznek az örök másodikokból győztesekhttp://www.life.hu/atalakitunk/20150331-takacs-nora-egy-atalakitott-edesanya-kislanyat-alakitottak-at-vikit.html„Bármikor, bármilyen versenyen elindultam, örök másodikként végeztem” - mesélte magáról Viki. Ma bebizonyítottuk számára, hogy ő is lehet első, sőt!Átalakítunk--Átalakít a Jónő Team: a fiatal bloggerlány tökéletes átalakulásahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150317-takacs-nora-es-csapata-egy-fiatal-bloggert-timit-alakitottak-at.htmlTimi jó blogger módjára kíváncsi volt mindenre: milyen színek állnak neki jól, milyen frizura illik hozzá, milyen ruhákat kerüljön, és mire adja le a voksát. Mi pedig minden titokba beavattuk a bájos, fiatal lányt!ÁtalakítunkOrigoFiús anyukából nőies kismama: fantasztikus átalakuláson ment át Felíciahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150303-feliciat-a-kismamat-alakitotta-at-a-jono-team.htmlFelíciát, a gyönyörű kismamát láttuk ezen a héten vendégül. Öröm volt minden vele töltött perc, hatalmas szeretet és harmónia sugárzik belőle!ÁtalakítunkOrigoÁtalakít a Jónő team: ultradögös lány lett a hétköznapi nőbőlhttp://www.life.hu/atalakitunk/20150310-takacs-nora-es-atalakito-csapata-dogos-lanyt-varazsolt-zitabol.htmlEgy szerencsés nyertest láttunk a héten vendégül, Zitát. A csinos fiatal lány bátran állt minden ötletünk elé.ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.