külsőség Arnold Schwarzenegger sztárok Ozzy Osbourne régi idő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem minden sztár olyan, mint Paris Hilton, aki dollármilliók közé született. Vannak, akik keményen megküzdöttek karrierjükért és sikereikért. Őket szedtük most egy csokorba -  a teljesség igénye nélkül.

Celine Dion

Céline Marie Claudette Dion a legfiatalabb szülei 14 gyermeke közül. Szerényen éltek, az egyetlen szórakozást a zene jelentette számukra. Egy kis klubot üzemeltettek, ahol hétvégeken az egész család fellépett. A kislány már 5 évesen profin mozgott a színpadon, majd 12 évesen egyik bátyjával és édesanyjával írt egy dalt, ami örökre megváltoztatta az életét. A demo René Angélil neves producerhez került, aki elhatározta, minden áron kiemeli a csodálatos hangú kislányt a vidéki klubból. Később René feleségül is vette Céline-t, akit ma igazi dívaként ünnepelnek világszerte.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Shania Twain

Eilleen Regina Edwards néven született Ontarióban. A szülei elváltak, majd édesanyja újra férjhez ment. Megélhetési gondjaik voltak, de egy dolog mindig jelen volt az életükben: a zene. Édesanyja hamar észrevette a lánya tehetségét, és bárokban, tehetségkutatókban szerepeltette. 21 éves korában szülei karamboloztak, és életüket vesztették. A tragédia után nem sokkal felvehette első demoszalagját, és 1993-ban el is készült debütáló albuma. Ma Kanada legsikeresebb és legszebb country-énekese.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Jennifer Lopez

Jennifer Lynn Lopez New York egyik legszegényebb kerületéből, Bronxból indult el a világhír felé. Puerto Ricó-i szülők gyermeke, akik katolikus szellemben nevelték. Szerényen éltek, s nem tudták finanszírozni a kislány hobbiját, aki táncolni és énekelni szeretett volna. 19 éves korától saját maga fizette táncóráit, és bármilyen munkát elvállalt ennek érdekében: leginkább night clubokban táncolt. 1990-ben jött az áttörés, a New Kids On The Block háttértáncosa lett, és egy tévésorozatban is táncolhatott. 1999-ben adta ki debütáló albumát. Ma boldog családanya.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Arnold Schwarzenegger

Thalban, egy Graz közeli kis stájer faluban született. Apja rendőr és a curling sport megszállottja volt. Szerény körülmények közt éltek, Arnoldnak rengeteg konfliktusa volt az apjával, aki erőszakos, agresszív ember volt, és inkább vitte magával a kisfiút a közeli kocsmába, mint hogy beszélgessen vele vagy tanítsa őt. A kisfiú félt tőle, ezért a sportba menekült, azon belül is a testépítést választotta. Kitartóan edzett, aminek meglett az eredménye. Hétszeres Mr. Olympia, sikeres színész, odaadó családapa és 2003 óta Kalifornia állam kormányzója.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Eminem

Marshall Bruce Mathers sosem látta az édesapját, anyja nevelte, szinte nyomorogva. Kénytelenek voltak folyamatosan költözködni, ami nem tett jót a kisfiúnak, nem voltak barátai, és csak a hip-hop zene volt az, ami fényt vitt az életébe. Eminem 17 évesen abbahagyta az iskolát, és kénytelen volt munkába állni, hogy segítsen elkeseredett édesanyjának. Minimálbérért feketemosogató volt. 1996-ban jelent meg első LP-je, de az áttörést a The Slim Shady című lemez hozta meg számára. Ő lett az első igazi fehér rapper, 11 Grammy-díjjal rendelkezik.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Ozzy Osbourne

John Michael Osbourne az angol Birminghamből származik, egy ötgyermekes családból. Szegénységben éltek, már 15 évesen keményen dolgozott. Hol hentesnél, hol futárként, hol egy autógyárban robotolt. Megelégelte, hogy nem fizetik ki munkáját, ezért lopásokat, betöréseket követett el. Hat hétre börtönbe került, ahol rájött: ő bizony rockzenész lesz. Még a dutyiból feladott egy hirdetést, hogy bandatagokat keres. Szabadulása után kisebb együttesekben játszott, aztán jött a Black Sabbath, mellyel a metál koronázatlan királyává vált. Jelenleg Amerikában él családjával.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Oláh Ibolya

Szülei lemondtak róla, először csecsemőotthonba, majd a tiszadobi nevelőintézetbe került. Zöldség- és fűszernövény-termesztő szakmunkás képesítést szerzett. Elkezdett gitározni és énekelni, sokan felfigyeltek különleges hangjára. Próbálkozott tehetségkutatókon, sikertelenül. Aztán jött az áttörés 2003-ban a Megasztárral, második helyezést ért el. 2004-ben 400 000 ember előtt énekelt egy ingyenes rendezvényen, ahol Ibolya után Sting lépett színpadra. 2005-ben a kulturális miniszter kitüntetésben részesítette. Szerepelt a Casting minden és az Aida musicalekben is.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Bagi Iván

A Bagi-Nacsa páros idősebbik tagja 16 éves korában veszítette el szüleit. Intézetben élt, majd féltestvéréhez költözött, akivel sokat veszekedtek. A lány mindig azt mondta Ivánnak, hogy egy hajléktalanszállón fog kikötni. Helyette egy házibuliban összeismerkedett Nacsa Olivérrel, akivel 1998-ban megnyerték a Magyar Rádió humorfesztiválját. Fábry Sándor felkarolta a két humoristát, így az egész ország megismerte őket. Iván a "Megkerült boldogság" című könyvében mesél cseppet sem boldog gyermekkoráról. Jelenleg Magyarország egyik legismertebb parodistája.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.