Brad Pitt meztelenség kondi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai színész nem unatkozik Budapesten. Bérletet vásárolt, és egy konditerem női öltözőjében flangált meztelenül.

A hazánkban tartózkodó szupersztár egyre jobban érzi magát Budapesten, miközben szerelme, Angelina Jolie első filmjének rendezői munkáival van elfoglalva. A színész állítólag már néhány havert is szerzett magának abban a budai konditeremben, ahová rendszeresen lejár, és ahová már bérletet is vásárolt. Brad semmilyen különleges igényt nem nyújtott be a terem tulajdonosainak, csupán egyetlen kérése volt, miszerint a női öltözőt szeretné használni.
"Amikor először szóltak a teremben, hogy különleges edzőtárs érkezett, nem is gondoltam, hogy Brad Pitt fog izzadni mellettem a teremben. Csupán annyit kértek, hogy ne kezeljük őt sztárként, és ne kérjünk autogramot sem tőle. Már többször is találkoztunk itt az edzőteremben. Lekezelt velem, és elővette a bérletét, amiért ugyanannyit fizetett, mint mi, akik oda járunk. Mindenkivel nagyon kedves, és beszélgetni is lehet vele, mert szívesen válaszol" - árulta el a Napi Ásznak a színész egyik edzőpartnere, aki csupán azt furcsállotta, hogy az öltözőben soha nem látja a sztárt edzése után."Egy darabig fel sem tűnt, hogy a teremben ugyan látom őt, de az öltözőben sosem. Kiderült, hogy megkapta az egész női öltözőt, hogy ne kelljen velünk együtt meztelenkednie a zuhany alatt" - árulta el nevetve a neve elhallgatását kérő informátor.

AFP
AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.