Damu Roland színész bántalmazás előzetes letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban egykori rosszfiúját utolérte végzete: volt barátnője csütörtöki bántalmazása után előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság Damut. A színész tagad, és fellebbezett az ítélet ellen.

A Markó utcai bíróság udvarán vezették végig, és bilincsbe verve kísérték a tárgyalóterembe Damu Roland színészt, a Jóban Rosszban sorozat volt sztárját. Damut láthatóan megviselte a fogdában töltött három nap, ám a Blikknek annyit elmondott: ártatlan az ellene felhozott vádakban. Úgy véli, bosszúból került ebbe a helyzetbe.

Forrás: mti
Forrás: mti


A bíróság azonban Damu előzetes letartóztatásáról döntött, így biztos, hogy a színész 30 napig rács mögött marad. "Fellebbeztünk a bíróság elsőfokú döntése ellen. Szerintünk nem megalapozott az az indoklás, hogy ügyfelem az eljárást meghiúsíthatja, ha szabadlábon van, hiszen a rendőrség minden tárgyi bizonyítékot lefoglalt" - mondta Damu Roland ügyvédje, Szigethy György. "Ügyfelem elismeri, hogy kölcsönösen dulakodtak, de nem bántalmazta Tímeát."

"Az ilyen emberen a börtön sem segít"
A színészt volt barátnője, Palácsik Tímea jelentette fel nemi erőszak és bántalmazás miatt. A 2008-as Miss World Hungary döntőse szerda este felment Damu lakására, majd nem sokkal később zokogva, véresen szaladt ki. Taxival ment haza, később egy barátja hívott hozzá mentőt. Tímeát a szülei azóta vidékre vitték, hogy megóvják egykori barátjától. "Két éve tönkre vagyok menve idegileg. Folyamatosan féltettem őt ettől a férfitól. A kezdetektől fogva voltak problémáik. Az az állat sokkal durvábban viselkedett mindig is, mint ahogyan azt a média megmutatta. Egyszerűen nem tudom, hogy a lányomnak azután, hogy két hónapja szakítottak, hogy volt bátorsága felmenni abba a lakásba" - mondta könnyeivel küzdve Tímea édesanyja. "Az ilyen embereken a börtön sem segít. Ha kijön, ugyanilyen lesz" - nyilatkozta a lány édesanyja a Napi Ásznak.


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=jxzzjhC5Pwomj5KR


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.