műsorvezető gyermekáldás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk értesülései szerint örömteli pletykától hangos az RTL Klub székháza! A kereskedelmi csatornánál egyre többen vélik tudni: Ördög Nóra babát vár.

Több informátor szerint is útban van az Ördög-Nánási házaspár szerelmének gyümölcse, de az érintett felek egyelőre nem akarják nagydobra verni a dolgot. Nóra megkeresésünkre tagadta ugyan a hírt, de ez érthető is, hiszen a nők nagy része babonából nem szívesen avat be a párján és a szerettein kívül senkit, amíg nincs minden alapvizsgálaton túl, amíg orvosa nem mondja azt a megnyugtató mondatot: minden rendben van.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Az pedig nem meglepő, hogy Ördög Nóra nem kürtöli világgá a hírt, hiszen első esküvőjét, válását, valamint új szerelmét és második esküvőjét is próbálta titokban tartani. Ám ha valaki figyelmesen megnézi, hogy az elmúlt pár hétben milyen ruhát adtak az X-Faktor adásain a műsorvezetőnőre, felmerül a jogos kérdés, mit is akarnak leplezni. Hiszen a korábban sok testhezálló, szűk felsőt és ruhát hordó Ördög Nóra mostanában inkább a lágy esésű, kevésbé tapadós darabokat részesíti előnyben, amelyekkel akár egy három-négy hónapos pocakot is el lehet takarni. Ráadásul nemrég pont Nóra vallotta be, hogy már gondolkodik a családalapításon, de az égiekre bízza a döntést, mikor jön el az ideje a babának. Úgy tűnik, a természet gyors volt, hiszen amennyiben a hír igaz, Ördög Nóra harmincadik születésnapján már pár hónapos gyermekét tarthatja a kezében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.