iszapömlés kiskutya Való Világ RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma három fővel gyarapodott a Villa lakóinak száma.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


A mai nap valóban nem volt beköltözés, szavazni csupán arra lehetett, ki legyen a Villa lelki szemetesládája. Megoldódott a tűzhely rejtélye, mindössze az edényt kellett ráhelyezni, és már működött is. Az igazmondó hintából származó információkat Alekosz hasznosította a leginkább, megbizonyosodott afelől, hogy pozíciója nem változott. Erre mindenképp szüksége volt, érezte, hogy a táncos feladat szabotálása nem tett jót a megítélésének. Anikó beköltözése megzavarta a Villa lányait, különösen Éva és Zsófi érzi, hogy itt változás lesz. Olivér és Alekosz máris szövetségese a rosszkislánynak, akit Alekosz egyszerűen ütőképes kompozíciónak, képernyő-kompatibilisnek nevezett.

Anikón kívül újabb lakók érkeztek: Seprű, Perec és Drazsé, a három tündéri, Devecserből kimentett kiskutya, akiket egy kivételével mindenki kitörő örömmel fogadott. Talán László már tudja, hogy ez újabb konfliktust generálhat, meg egyébként sem tűnik állatbolondnak. A kutyusokat simogatni, dédelgetni kell, ez pedig kicsit sem passzol a rettenthetetlen fizimiskához. Lesz itt még vita!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.