színésznő plasztikai beavatkozás botox bevallás Nicole Kidman hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman mindig is tagadta, hogy botox segítségével maradt ránctalan az arcbőre. Egy német magazinnak adott interjúban most bevallotta, hogy nem mondott igazat.

Úgy tűnik, Nicole belefáradt az újságírók állandó kérdezősködésébe, mert amikor egy riporter megkérdezte tőle, hogyan marad tökéletesen ránctalan a bőre, különös választ adott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Sok mindent kipróbáltam, de az edzésen és a megfelelő étrenden kívül semmi nem segített" - ismerte el. "Még a botoxinjekciókkal is kísérletet tettem, de egyáltalán nem tetszett, ahogy az arcom kinézett utána, ezért abbahagytam." Korábban Nicole határozottan tagadta, hogy bármilyen beavatkozást végeztetett volna magán. Egy plasztikai sebészeti konferencián viszont egy szakértő néhány éve megállapította, hogy Nicole annyira tele van botoxolva, hogy rossz hírét kelti a szépségiparnak.

Forrás: Blikk.hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.