baleseti ellátás Demcsák Zsuzsa TV2 baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete kirabolták a TV2 műsorvezetőjét, a napokban pedig konyhai balesetet szenvedett Demcsák Zsuzsa, melynek következtében kórházban kellett összevarrni a kezét.

"A seb már begyógyult, de sajnos sportolni nem tudok. Az ujjam végével még egyáltalán nem érzek semmit, de reménykedem, hiszen úgy látom, kezd helyrejönni" - mondta az Új Ásznak a Mokka műsorvezetője, aki ezen a héten éppen szabadságon van.

TV2 press
TV2 press

"A hétvégén megünnepeltük a férjem születésnapját, akit egy nagyon finom vasárnapi ebéddel leptem meg, illetve úgy tervezzük, hogy elmegyünk néhány napra az egész családdal síelni" - tette hozzá a TV2 műsorvezetője.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Damut testőrök követik mindenhovahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-testorok-kiserik-damu-rolandot.htmlÚszkálj és gyógyulj delfinekkel!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110125-gyogyulas-delfinekkel-sochi.htmlIsmét díjazták Tolvai Renit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-magyar-kulturaertdijat-kapott-tolvai-renata.htmlAlekosz az örömfiú?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-alekoszra-buknak-az-idosebb-ferjezett-nok-is.htmlSzandika összeomlott, görcsösen zokogott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-vv4-szandika-teljesen-kikeszult.htmlSorra rabolják ki a TV2 sztárjait!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-kiraboltak-a-tv2-sztarjait-demcsak-zsuzsa-azurak-csaba-karasz-robert.htmlJohn Travolta pilótát nevel két hónapos fiábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-john-travolta-fia-pilota-lesz.htmlShakira egyedül érkezett a cannes-i zenei díjkiosztórahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110124-a-kolumbiai-enekesno-egyedul-jelent-meg-a-cannesi-zenei-dijkioszton.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.