Damu Roland Jóban Rosszban TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testőrökkel jár Damu Roland, mert attól retteg, hogy valaki majd megpróbálja megakadályozni, hogy részt vegyen a kedden kezdődő tárgyaláson.

Korábban P. Tímea veréssel és megerőszakolással vádolta Damut, s ezért a színész több mint egy hétig előzetes letartóztatásban ült. Most azonban a modell van bajban: kedden embercsempészet vádjával kell bíróság elé állnia.

TV2 press
TV2 press

A Blikk korábbi információi szerint P. Tímea az ügyészség szerint kölcsönadta útlevelét egy barátnőjének, O. Renátának, aki az okmánnyal Marokkóba ment, s ez kimeríti az okirat-hamisítás és az embercsempészet bűntettét. Az ügyre azután derült fény, hogy Damu Roland bejelentést tett a rendőrségen, mert Tímea nem tudta megmondani, mit csinál barátnője az útlevelével.

"Hétfőn már testőrrel mentem a szinkronba, ugyanis attól tartottam, hogy megpróbálják megakadályozni, hogy elmenjek a keddi tárgyalásra, és tanúvallomást tegyek" - magyarázta Damu a Blikknek.

"Tímea és a családja már többször megfenyegetett, hogy tönkreteszik az életemet. 2009 karácsonyán az édesanyja ököllel szájba vert és megráncigált. Ki is jöttek a rendőrök, de nem tettem feljelentést, mert mégiscsak az akkori kedvesem édesanyjáról volt szó. Leginkább sértegetésektől és provokációktól tartok" - sóhajtott Damu, aki - állítása szerint - az alaptalan vádak miatt munkái nagy részét elvesztette. A Jóban Rosszban sorozatban is új színész vette át a szerepét, és számos szinkronmunkától is elesett már a botrányhős.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Damu Roland perrel fenyegeti a TV2-thttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-damu-roland-bepereli-a-tv2t.htmlKopaszon és leborotvált szemöldökkel lázad Damu Rolandhttp://www.origo.hu/teve/20110114-damu-roland-szemoldok-es-haj-nelkul-lazad.htmlDamu Roland befejezte, és elege vanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110113-damu-roland-befejezte-es-elege-van.htmlÚszkálj és gyógyulj delfinekkel!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110125-gyogyulas-delfinekkel-sochi.htmlIsmét díjazták Tolvai Renit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-magyar-kulturaertdijat-kapott-tolvai-renata.htmlVeszélyben van Victoria Beckham élete?http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110124-victoria-beckham-nem-birja-a-terhesseget.htmlSzenzáció! Új módszer farmertisztításra!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110124-szenzacios-trukk-a-farmer-tisztitasara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.