gyilkosság Ashton Kutcher Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashton Kutcher nehéz időket él mostanában. Nem elég, hogy sorozatosan keveredik megcsalási botrányokba, most egy korábbi gyilkossági ügy is újra napvilágra került.

Ashton tíz évvel ezelőtt - még sztársága kezdetén - egy Ashley Ellerin nevű lánynak udvarolt, akit később a saját lakásában gyilkoltak meg. Akkor kihallgatták a színészt, mert az ő neve is felmerült a tettesek közt, de természetesen tisztázta magát - tudtuk meg a Hot magazinból.

AFP
AFP

A jóképű sztár neve azért merülhetett fel az elkövetők között, mert aznap este ő is járt a lány házánál. "Mr. Kutcher a Grammy-gála után meghívta a hollywoodi luxusnyaralójába Ashley-t, hogy töltse vele az estét. Amikor azonban a lány a megbeszélt időpontban nem jelent meg, Mr. Kutcher aggódni kezdett. A lány házához hajtott, ahol állítása szerint többször is kopogtatott és csöngetett, de nem kapott választ, pedig a lány autója a felhajtón állt" - vallotta akkor egy, az ügyben nyomozó rendőr. Később kiderült, hogy ekkor a lány már összeszurkálva és vérbe fagyva feküdt a házban.

AFP
AFP

Ashley állítólag nagyon szép lány volt, modellkedett, és mindenkivel nagyon jóindulatú volt. Később Michael Gargiulót, a vízvezeték-szerelőt - aki gyakran dolgozott a fiatal lánynál is - letartóztatták egy másik ügy kapcsán, mivel 1993-ban és 2005-ben több hasonló gyilkosság történt a környéken. Az egyik áldozat Ashley középiskolai barátnője volt.

Ashtont nemsokára újra kihallgatja majd a rendőrség, így ismét fel kell elevenítenie a szörnyű emlékeket. A fiatal színész nem viseli jól a megpróbáltatásokat - sokat fogyott, rosszulléteket produkál, nem alszik és félelmek gyötrik. Hamarosan azonban színt kell vallania. Remélhetőleg nincs mitől félnie Demi Moore kedvesének...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.