Nem Liptai Claudia gondozza édesanyja sírját

édesanya gyász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan fél éve hunyt el a műsorvezető édesanyja, de úgy tűnik, Claudia nem külsőségekben gyászolja Kati nénit.

A csinos műsorvezető tavaly vesztette el szerelmét, Daróczi Dávidot és édesanyját is, apjával pedig nem túl jó a viszonya. Kislányán, Pankán kívül édesanyja volt az egyetlen támasza, de már ő sem lehet vele, így a díva sajátos módját választotta a gyásznak.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Édesanyja lakását nem látogatja, és nem is gondozza. Egy szomszéd a következőket vallotta a Hot magazinnak: "A lakásba Katikám temetése óta szinte alig nézett be valaki. Miután meghalt szegénykém, csupán a testvérei jöttek el kirámolni a lakást. Ne adj Isten, hogy egyszer itt valami baj legyen, mert a lánya, Claudia még egy telefonszámot sem hagyott itt, amelyen utolérhetnénk baj esetén. Persze a család előtte sem látogatta Katikát gyakran. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltak itt, pedig én itt lakom vele szemben, úgyhogy mindig mindent látok."

Kati néni sírját sem lánya teszi rendbe - Claudiát a temetés óta nem is látták a balatonszepezdi temetőben. A műsorvezető belefogyott a gyászba, már csak a kötelező rendezvényeken jelenik meg, és nyoma sincs az örökké vidám és jókedvű színésznőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.