házasság Albert herceg Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén nem csak az angoloknál lesz hercegi nász: július 1-jén áll oltár elé Albert monacói herceg és gyönyörű, dél-afrikai úszónő szerelme, Charlene Wittstock.

Az esküvőre már lassan tíz éve vár a hercegség. Magánéleti botrányai miatt már olyannyira nem számítottak házasságra, hogy nyolc éve törvényt is módosítottak: ha nem születik utóda, lánytestvérei, Caroline és Stephanie hercegnő fiai követték volna a trónon Albert herceget - tudtuk meg a Blikkből.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eddig 4000 meghívót küldtek szét igen prominens személyiségek részére, de sokan 1 millió magas rangú meghívottról suttognak. A menyasszony és a vőlegény is Armani ruhát fog viselni, és városszerte kivetítőkön követhetik végig a hercegség lakosai a világra szóló menyegzőt. A nászajándékba kapott összegeket pedig a hercegség tengerbiológiai és természetvédő alapítványai kapják majd. A lagzi a tengerpart szikláira épült Óceanográfiai Múzeumban lesz, és a hercegi pár kedvenc ételeit fogják felszolgálni.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.