sztárpáros Rubint Réka TV2 gasztronómia terhes Schobert Norbi fogyasztás főzőműsor fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 7-től vadonatúj miniműsorral jelentkezik Schobert Norbi és a harmadik gyermekükkel várandós Rubint Réka a TV2-n.

A fitneszguru több mint hét éve alkotta meg életmódjavító programját, és most először saját főzőműsorában készíti el a fogyókúrás ételeket feleségével, Rubint Rékával, aki szintén aktívan részt vesz majd a műsorban, és fakanalat ragad. Finomabbnál finomabb és egyszerűen elkészíthető receptekkel igyekeznek gasztronómiai ötleteket nyújtani a háziasszonyoknak.

TV2 press
TV2 press

Réka éppen harmadik gyermekét várja, ám eszébe sem jut, hogy bármit is változtatnia kéne az életmódján. Nagy pocakkal csinálta végig az adások forgatását is. "Március első felére várom harmadik gyermekünket, Zalánkát. A terhesség alatt eddig 5 kg-ot híztam, és a mai napig heti két 90 perces alakformáló órát tartok. Norbival együtt szeretnénk alternatívát nyújtani a háziasszonyoknak, hogy lehet egészséges és finom ételeket készíteni. Minden nap tematikus adások lesznek. Hétfőnként Norbi édességeket készít, keddenként pedig én leszek a konyhafőnök és könnyen elkészíthető ételeket főzök majd. Nagyon szeretjük a rakott különlegességeket, így biztos, hogy ezeket is elkészítem majd" - mondta az ország legfittebb kismamája.
Szerdánként pedig a kis Norbi és Lara is csatlakoznak majd szüleikhez és családi főzést tartanak új műsorukban. "A lányom kedvence a csülkös bableves, Norbikáé pedig a kolbászos pogácsa, ami az egyik specialitásom" - árulta el a fitneszguru, aki műsorában minden ételnek a szénhidráttartalmát és az egy főre jutó költségét is megosztja majd a nézőkkel. A műsorban csak olyan ételeket készítenek majd, amelyek nem viszik fel jelentősen a vércukorszintet, megelőzve ezzel az inzulinszint emelkedésével járó éhségérzetet.

TV2 press
TV2 press

"A műsorban elkészített ételek legalább 50 százalékkal alacsonyabb szénhidráttartalmúak, mint a normál változatuk. Nagyon szeretném felhívni a figyelmet a rendszeres vércukormérés fontosságára, és ezzel életeket menteni, hiszen hazánkban közel 3 millió ember van közvetlen életveszélyben a cukorbetegség és annak halálos szövődményei miatt. Elsősorban az étrend, másodsorban a mozgás kulcsfontosságú! Az elmúlt évek során több mint háromezer receptet állítottunk össze szakértők bevonásával. Fontos tudni, hogy a módszerünk nem rólam vagy Rékáról szól, hanem ez egy életmód, melyet orvosi vizsgálatok is igazolnak" - mondta Norbi.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Kiszúrta Mónikát az adóhivatalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110218-vegrehajtas-indul-monika-cege-ellen.htmlCharlie Sheen drogfüggő múltjáról már lányai is tudnak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110218-denise-richards-beszelt-charlie-sheen-fuggosegeirol.htmlLady Gaga füvezik és iszik dalszerzés közbenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110218-lady-gaga-fuvezik-es-iszik-dalszerzes-kozben.htmlSzandika: "Mekkora görény vagy Éva!"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110217-vv4-szandika-mekkora-goreny-vagy-eva.htmlMegszületett Rácz Alekoszhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110218-megszuletett-racz-alekosz.htmlA nagy fogyás miatt tönkrement az énekesnő bőre!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110215-jennifer-hudson-tul-sokat-fogyott.htmlEzért olyan gyönyörűek a francia nők!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110210-szepsegtrukkok-a-francia-noktol.htmlHétvégi horoszkóp - február 18-20.http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110216-hetvegi-horoszkop-februar-18-20.html3 felejthetetlen úti cél Bajorországbanhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110217-utazas-bajororszag-a-termalvizek-fellegvara.htmlCsináld magad házasság - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110217-racz-zsuzsa-csinald-magad-hazassag-terezanyu-irasa.htmlFelemésztő szinglinyavalygás - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110216-belcsavaro-szinglinyavalygas-pasiszemmel.htmlMüller Péter: A nő - emberszemmel, férfiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110214-muller-peter-emberszem-es-ferfiszem.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.