VV Olivér Való Világ 4 abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szexcentrikus villalakó fénykorában a fülledt erotika kellemetlen áldozata lett. Néhány egyéjszakás maszatolásnak ugyanis majdnem gyermekáldás lett a vége...

A villa fenegyerekéről köztudott, hogy imádja a szexet. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy barátnője hiánya miatt házon belül többször magánakcióba kezdett a vécében, miközben erősen kedvesére, Enikőre gondolt. Nem sanyargatta magát: amikor szükségét érezte, elvonult magányában a mellékhelyiségbe, és kielégítette magát.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Mindez azonban semmi ahhoz, ahogyan tíz évvel ezelőtt élvezte az élet eme napos oldalát - aminek aztán majdnem meg is lett a következménye. Egy nem éppen love storynak minősülő együttlét alkalmával oly heves volt, hogy teljesen megfeledkezett egy nagyon fontos és hasznos dologról, amit hétköznapi nyelven csak guminak hívunk.

"Minden lehetséges alkalmat kihasználtam a szexre"

"Az a nagy helyzet, hogy nem tudtam a gatyámat magamon tartani. Minden lehetséges alkalmat kihasználtam a szexre, és ennek majdnem egy gyermekáldás lett a gyümölcse. De megoldódott a dolog - abortusz lett a vége, amit mondjuk én nem csípek. Nem maga az embriótól való búcsú, sokkal inkább a nő kiszolgáltatott helyzetbe kerülése bántott. Azt, hogy én ilyen állat vagyok, a nőnek kellett megsínylenie. Ezért szégyellem is magam" - mesélte Olivér, aki ma már sokkal körültekintőbb.

A vagány srác ugyan nem preferálja az abortuszt, ám akkor mégis ezt látta helyes lépésnek.
"Mint említettem, nem pártolom ezt a megoldást, de még mindig jobb, ha nem születik meg egy gyermek, mintsem olyan körülmények közé szülessen, ahol nincs jövője, és nem tud meleg, biztonságos közegben felnőni. Valójában nem egy-, hanem hároméjszakás történet volt.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az abortuszt természetesen én álltam. Egy dolog mindenesetre világossá vált, hogy alkalmas vagyok apának, azaz nemzőképes vagyok. Ezt azért jó tudni" - tette hozzá nevetve a villa egykori megosztó lakója, aki jelenleg alig tud időt szánni kedvesére, mivel a nap 24 órájában folyamatosan felkéréseknek tesz eleget, így egyelőre ők még nem terveznek babát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.