Hajdú Péter szexi táncot lejtett Zoltán Erikának

TV2 Frizbi Hajdú Péterrel Zoltán Erika Nagy Duett erotikus tánc Hajdú Péter táncpróba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nem szerénykedett a hamarosan induló Nagy Duett című Tv2-es műsor első táncpróbáján.

"Farokfogásban jó vagyok!" - hangoztatta Hajdú Péter, a Tv2 Frizbi műsorvezetője, aki egy fergeteges táncot lejtett Zoltán Erikának, a hamarosan induló Nagy Duett showműsor ének- és táncpróbáján. - értesült a Bors.

http://press.tv2.hu/
http://press.tv2.hu/


"Amit Peti csinál, az egyelőre csak mozgás, nem tánc. Mivel mindössze néhány hetünk van arra, hogy előcsaljuk a Petiben szunnyadó Fred Astaire-t, minden alkalommal próbálom valamivel feldobni a hangulatot. Épp a számomra oly vonzó mellkasszőrzetről diskuráltunk, mikor Peti váratlanul széttépte az ingét, és kizárólag nekem feltárta férfias felsőtestét" - mesélte harsányan kacagva Zoltán Erika, hozzátéve, a showmannek még gyakorolnia kell a férfias terpeszállást és a színpadi mozgást, de szorgalmas tanítvány.

"Józanul még Katával sem nagyon táncoltam, legfeljebb lassúztam, úgyhogy az esélytelenek nyugalmával készülök a műsorra" - sóhajtott Peti, aki a próbán egy provokatív Jacko-mozdulattal is elkápráztatta alkalmi oktatóját.

"Annak ellenére, hogy rossz a ritmusérzékem, a tánc hevében bármikor oda tudok kapni a legérzékenyebb pontomhoz" - viccelődött a showman.


A Nagy Duett további szereplői:


/1104/A_Nag201144144240




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.