Falusi Mariann TV2 Nagy Duett Árpa Attila Liptai Claudia Majka showműsor celebek énekverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn este a Spoon hajón rendezett partin részt vettek a műsor szereplői, zsűritagjai és a két műsorvezető is.

A pénteken induló énekes show-ban tíz sztárpáros igyekszik majd jobbnak lenni a többieknél és a csillagokat is leénekelni az égről. A TV2 új műsorának, a Nagy Duettnek a két műsorvezetője Liptai Claudia és Majka lesznek.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A jó hangulatú sajtóeseményen a legbátrabb versenyzőpáros Falusi Mariann és Árpa Attila meglepetés produkciója volt: ők ugyanis vállalták, hogy a sajtó képviselői előtt megmutatják, hol is tartanak a felkészülésben. A Hit the Road Jack című dalba Mariann próbálta bevonni több versenyzőtársát is, ám egyelőre úgy tűnik, ők péntekig titokban akarják tartani, mi is jön ki a torkukon az elmúlt hetek megfeszített gyakorlásának eredményeképp. Árpa Attila egyébként nemcsak duettezett, de zongorán is kísérte a produkciót. A sztárok már készen állnak, hogy pénteken 21:20-kor élőben szerepeljenek A Nagy Duett színpadán. Továbbjutásuk már csak a közönségen és a zsűrin múlik.


szólj hozzá: Nagy Duett



/1104/A_Nag201145113118


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.