Az RTL Klub műsorvezetője kidobta Tv2-es szerelmét!

TV2 műsorvezető szerelmespár Nagy Duett Istenes Bence Iszak Eszter SP szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Neked Való ifjú műsorvezetője szakított kedvesével, a Tv2 Nagy Duett műsorában feltűnt Iszak Eszterrel.

A Nagy Duett egyetlen női zsűritagja bár megpróbálta, mégsem aratott osztatlan sikert azzal, hogy összeboronálta a műsorban részt vevő ismert duettpárosokat. Klárika az SP-Iszak Eszter párost is arra biztatta, hogy közös produkciójukat folytassák a való életben is, hiszen szinte összeillenek.



Az összeboronálást láthatóan egyik pár sem vette igazán jó néven, mi több, Eszti és kedvese, az RTL Klub műsorvezetőjeként dolgozó Istenes Bence két nappal ezután szakítottak egymással. Hogy Klárika magánakciója van-e az eset hátterében, azt nem lehet tudni.

Forrás: cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence, TV2
Forrás: cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence, TV2

Bence az Új Ász megkeresésére közölte: a legnagyobb közösségi portálon közzétette a szakítás tényét. "Más céljaink vannak az életben és más az értékrendünk. Szóval békében elváltunk" - olvasható a fiatal műsorvezető oldalán.


Veszélyes állattal él együtt Vadon Janihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110414-macskaborbe-bujt-kutyaval-el-egyutt-vadon-jani.htmlVV4: Megdöbbentő fordulat: kiderült, kit visz ki Béci párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110413-alekosz-begolyozott.htmlJerzy 50 ezerért kényeztette a nőkethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110413-jerzy-leanybucsukon-vetkozott.htmlKozma Orsi megérett az anyaságrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110412-kozma-orsi-megerett-az-anyasagra.htmlPrűd háziasszonyból nimfomán domina? - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110413-franco-marco-haziasszonybol-nimfoman-domina-pasiszemmel.htmlSzexvadász nők kíméljenek! - a facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110412-sztankay-adam-cim-mama-vagj-nyakon-vegre-a-facer.htmlIlyen a férfi, ha lemegy békába! - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110411-ilyen-a-ferfi-ha-lemegy-bekaba-muller-peter-irasa.htmlÍme Szandika új arca - videóvalhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110414-szandika-orrmutete.htmlA legsármosabb pasik a világon - a Life.hu szerinthttp://www.life.hu/life/galeria/20110414-szivtiprok-szexi-pasik.htmlMegdőlt az ezeréves elmélet! Az alkohol nem segít a felejtésbenhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110413-megdolt-az-ezereves-elmelet-az-alkohol-nem-segit-a-felejtesben-1.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.