Nagy Duett: Árpa szexibb, Hajdú botlábúbb, mint valaha

Tóth Gabi Caramel Falusi Mariann Ganxsta Zolee TV2 műsorvezető Balázs Klári szexi Zoltán Erika Nagy Duett Árpa Attila Kasza Tibor Tilla Liptai Claudia Majka zsűri Tolvai Renáta Hajdú Péter énekverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reményekkel telve ültem le péntek este a tévé elé, hogy a múlt heti szerencsétlenkedést és bakiparádét feledtesse velem a második Nagy Duett adása. Sikerült...

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Majka faviccnek sem mondható szösszenettel kezdett: sosem vezetett még műsort óriási zöldalmával - utalván Claudia zöld ruhájára. Poént tessék, bravó, bravó! A Presidence Dance Company tagjai pedig vélhetően a Megasztár óta a Tv2 székházában laknak. Az egy négyzetméterre jutó celebek száma meghaladta a hármat: a Schobert házaspár is képviseltette magát a rendezvényen... látszik, hogy minden Tv2 szimpatizánst megpróbáltak összeverbuválni, hogy szurkoljanak a celebhaveroknak: a műsor végén Schoberték például Hajdú Péter-es transzparensekkel csápoltak. Minőségi javulás volt, hogy felpörgették az adást, korántsem volt olyan vontatott, mint az előző, bár éjfél után lett vége a show-nak. Hogy hány adásig lesz szórakoztató ez a műsor, azt majd a nézettségi adatok megmutatják.



Angol és tánclecke Hajdú Péterrel

Tóth Vera és Rákóczi Feri, a múlt hét legsikeresebbjei léptek elsőnek színpadra: Beat it. Nagyon nehéz, tempós zene ez, de ismét jól megoldották a feladatot. Rákóczi félt az angol szövegtől, de nem sült bele a "bidébe". Jók voltak tényleg. Kasza Tibitől 10 pontot kaptak, Klárika és TNT Ákos 9 ponttal jutalmazta őket.


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Peller Mariann és Bereczki Zoltán egy Orsi számot választottak, és kicsit Grease-esre vették a figurát. Bátran mondhatjuk, hogy sokat fejlődött Mariann múlt heti rettegése óta. Felszabadultan táncolt, kellemes volt a hangja is. Kordáné nagyon élvezte az előadást, próbálta énekelni a számot, de valahogy sosem állt rá a szája a szövegre, csak cuppogott a levegőbe... Mindhárom zsűritagtól 10 pontot kaptak, s ezzel az élre törtek.


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Hajdú Pí. és Erika C. in the house! A színpadon megtörtént a csoda: "Dipimmájhárt", kéremszépen, Modern Talking és zsúrkenyér mosoly, ez tökéletes! Margószélen megjegyezném, hogy Erika angolja is érdekes dialektusban szól. Hajdú tánca, a diszkrét Mr. Beanes csajozós densz, leírhatatlan. A lihegőben röhögőgörcs, Kasza álla leesik, de besúgják a fülesbe, hogy mosolyt, Tibikém! - meg is kaptuk. Péter nyakában Kata felirat, a legszebb szerelmi vallomás Thomas Anders Nórája után szabadon. Dobrády szerint elég, ha minden héten szórakoztat minket különleges képességeivel. A 27 pontot kevésnek találom, de nem eshet ki Mr. Frizbi, mert senki sem fogja nézni a Nagy Duettet. (Csak nehogy elhiggye, hogy földöntúli tehetsége miatt élteti a közönség.) Mellesleg még azok is megszeretik pár hétvégére, akik eddig kevésbé jöttek lázba Hajdú puszta látványától.

Tillának nem feküdt az ABBA

Tilla azt mondta, hogy egy pillanatra elhitte, hogy tud énekelni. Három-négy ember előtt, egy művházban simán sikeresnek érezné magát.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Egy ABBA-dallal készültek a pin up girlnek öltözött Tóth Gabival. Később egy madonnás betétet is belecsempésztek, de a Steppenwolf határozottan jobban állt Tillának, ő eleve egy rockosabb fazon. Dobrády szerint erős előadói vénával van megáldva Tilla, így még akkor is élvezhető, ha a hangja nem kifogástalan. 26 pontot érdemeltek a zsűri szerint. Kicsit csalódottan kullogtak el.

Orosz Barbara és Ganxsta Zolee bizonyítani akartak a múlt heti lebőgésük után. Egy Twisted Sister-dallal készültek és komplett rockzenekart is hoztak magukkal. Zoli gitározott, és végre megint énekelt! Annyira jól áll neki! Barbara azt mondta, mindig mesterére fogja bízni a dalválasztást. Tényleg jó volt, talán eddig a legjobb, ez több, mint javuló tendencia. Dobrády és Kasza is imádta az előadást, Klárika minősíthetetlen, ahogy sikoltozik és boronál, nagyon mellényúltak, mikor a női zsűritagot választották. 27 pont, csakúgy, mint Hajdúéknak. Rivalizálás nincs, Zolee a lihegőben két cuppanóssal oldotta a karót nyelt Hajdút.


Iszak Eszter és SP egy 2011 slágert választottak, Eszter szerencsére most nem "Yeah"-zett, viszont sok pontos hangja sem volt. Gyönyörű lány, maximálisan képernyőkompatibilis, de nem szeretném többet énekelni hallani. Az összesimulós, eszkimópuszizós koreográfia most is előkerült, kicsit több volt megint a mozgás, mint maga az ének. Mindhárom zsűritag 8 pontot adott a fiataloknak. A lihegőben Hajdú azt ajánlotta Eszternek, hogy vagy menjen vissza barátjához (Istenes Bence), vagy melegedjen össze Dobrády Ákossal.


Árpa Attila, a táncoslábú szexállat

Crazy in Love - rockabilly stílusban szólt Falusi Mariann és Árpa Attila párosától. Sosem voltam egy Árpa-fan, de ezzel a popómunkával és szexpázsit-villantással megvásárolt. A hangja pedig továbbra is nagyon kellemes. Vastaps és sikítások követték a produkciót.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Annyira elragadott Árpa mozgása, hogy ciki, de majdnem én is tapsoltam otthon. Kasza szerint parádés volt. Kezd szimpatikussá válni a machónak elkönyvelt producer, ahogy kedvesen puszilgatja Mariannt és csillog a szeme a pontozáskor. Csilloghatott is, hiszen maximális pontszámot kaptak! Claudia szerint az este folyamán először született 30 pont, de Peller Mariannék is maximálisat kaptak.

Trokán Nóra és Caramel múlt héten nagyon egy hullámhosszra kerültek, most pedig egy még jobb számmal készültek: Mary J. Blige és George Michael valóban két emberre íródott dalát, az "As"-t énekelték, nem is akárhogyan. Mikor Caramel elkezdte a számot, becsuktam a szemem, és eszembe jutott, mikor a mára profivá érett énekes anno a Megasztárban énekelte ugyanezt. Nagyon jól állt nekik, nagyon érezték, és minden a helyén volt. Kordáné ismét kerítőnősködött egyet, még csak a második adást látjuk, de már nagyon unalmas a habókos szőke ciklon. 28 pont.


Az est utolsó párosa a héten betegeskedő Szekeres Adrienn és Harsányi Levente volt. Relight my Fire - egy bulizós és riszálós szám, Harsányi kicsit azonban Hajdúsra vette a figurát. ( Lehet, ez külön stílus lesz? ) A tánc még mindig nem az ő asztala, volt egy "kecses" ugrabugra, amikor azt hittem, valahol a földön végzi majd, de szerencsére színpadon maradt. Helyesek voltak, betegség ide vagy oda. Dobrády Ákos nagyon meglepődött Levente magas hangjain, és gratulált is neki. Lehet, a helyszínen jobban szólt? Tripla 9-es pontszám.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Szekeres Adrienn és Harsányi Levente búcsúzott

Zsűriszavazatok - állt a tábla tetején (lehet, inkább A zsűri szavazatai felirat kellett volna), izgatottan vártam, hogy vajon menni fog-e az összefésülés? Nézői szavazatok (ez is szuper magyaros) alapján SP és Eszter vezettek, annak ellenére, hogy a zsűri őket kedvelte legkevésbé. Nem hiába, izzanak a tinitelefonok. Ez kicsit komikus, hogy nincs az a tehetségkutató/celebműsor, amit ne találnának meg a tinédzserek.

Extra produkcióként Tolvai Reni, Nkuya Sonia és Hien egy Lady Gaga-egyveleggel készült. Hien nagyon meglepett a félig leborotvált fejével és erőteljes hangjával.




Többször bemutatott összesítés, Zolee-ék megint a kiesés szélén, pedig most nem érdemelnék meg. Kasza imádta az estét, nem a tiszta hangokat keresi, hanem a szórakoztató előadásokat. Klárikának fontos a tiszta hang, Dobrády pedig kíváncsian várja a végeredményt. Szekeres Adrienn és Harsányi Levente betegeskedő hete sajnos egészen a kiesésig taszította őket, így Cini és Gianni után az ő párosuk búcsúzott a Nagy Duett adásától.



/1104/A_Nag2011416135420





Tóth Vera majdnem megsüketült a Nagy Duett főpróbájánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110415-caramel-izgul-toth-vera-megsuketult-a-nagy-duett-foprobajan.htmlHalálhírét keltették Kozsónak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110415-kozso-agyverzest-kapott.htmlGigi és Béci rajongói Évát áztatják a médiábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110415-evat-furja-gigi-es-beci.htmlVáratlan fordulat! Levi túl vakmerő volt - ezért mennie kellhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110415-edenhotel-varatlan-fordulat-dani-titkos-kuldetese-sikerult-levinek-pedig-lottek.htmlOrális szex - Téged zavar?http://www.life.hu/szeress/szex/20110415-szex-szerelem-parkapcsolat-oralis-szex-teged-zavar.htmlSúlyos depresszióban szenved a híres színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110414-manias-depresszioval-kuzd-michael-douglas-neje-catherine-zetajones.htmlÍme Szandika új arca - videóvalhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110414-szandika-orrmutete.htmlPrűd háziasszonyból nimfomán domina? - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110413-franco-marco-haziasszonybol-nimfoman-domina-pasiszemmel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.