Falusi Mariann A Nagy Duett Árpa Attila rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felhasították Falusi Mariann autójának ponyváját, és kiemelték az énekesnő százezer forintos estélyijét péntek éjszaka A Nagy Duett-fellépése után.

A péntek esti élő adás után Falusi Mariann, Árpa Attila és baráti társaságuk egy szórakozóhelyre látogatott, hogy ott ünnepeljék meg továbbjutásukat a TV2 zenei show-jában. Az énekesnőnek a távozáskor fel sem tűnt, hogy hiányzik valamije, csak másnap reggel vette észre a tolvajok által hagyott nyomokat.

TV2 press
TV2 press

"Amikor hazafelé autóztam, hallottam valami furcsa hangot, de nem foglalkoztam vele, mert nagyon fáradt voltam. Másnap reggel mentem le a garázsba, hogy kivegyem és a fogasra akasszam a nekem tervezett ruhát, de nem találtam az ülésen. Gondoltam, talán lecsúszott, de akárhogy kutattam a kocsiban, sehol sem leltem. A keresés közben vettem észre, hogy a kocsim vászontetejét kivágták. Sírni tudnék, olyan csúnya lett. Egy ilyen ponyvát nem egyszerű megfoltozni, ha kicseréltetném, 1,6 millióba kerülne plusz a százezres munkadíj" - panaszkodott a sztár, aki a közel százezer forintos, saját maga által tervezett ruháját is nagyon sajnálja.

,,A tolvajok azonban szerintem semmit sem kapnak érte, mert ki a fene húz magára egy flitteres amerikai zászlót? Szerencsére több millió ember látta az adást, ezért talán van remény arra, hogy ha el akarják adni, valaki felismeri és értesít. Nagyon sajnálom ezt a ruhát, hiszen a fogyásom miatt húsz év után először engedtem meg magamnak, hogy a vállam és a dekoltázsom ennyire kint legyen."- mondta szomorúan Mariann a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.