Ashton Kutcher Bruce Willis tinédzser Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb tini problémás, akár sztárok a szülei, akár hétköznapi emberek. Bruce Willis legkisebb lánya, Tallulah miatt a színész elkezdheti felkötni a nadrágját.

Bruce Willisnek meggyűlik a baja a gyerekneveléssel. Három lánya van, de több a gond velük, mint három fiúval. Ráadásul Aston Kutcher, a lányok mostohaapja igen engedékeny a három gráciával, így Deminek és Bruce-nak épp elég gondja van a tinikkel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bruce Willis két lányával, Rumerrel (balra) és Tallulah-val (jobbra)

Tallulah, Bruce és Demi Moore tizenhét éves lánya nem tűri, hogy szülei korlátok közé szorítsák - sokszor kér segítséget fiatal mostohaapjától, Ashton Kutchertől. Néhány hónapja két barátnőjével részegen randalíroztak az utcán, amikor kiszúrták őket a rendőrök. Mivel Amerikában 21 év alatt tilos az alkoholfogyasztás, bevitték őket az őrsre. Tallulah először Ashtont hívta, de őt nem tudta elérni, így végül édesanyja ment be a lányért. Az is nem olyan régen történt, amikor a fiatal lány a Coachella zenei fesztiválon bulizott egy szál sortban és egy aprócska fürdőruhafelsőben - miközben megállás nélkül dohányzott. Tette mindezt úgy, hogy szülei megeskették, sosem szokik rá a cigerettára.

De nem Tallulah az egyetlen Willis-lány, akivel meggyűlik a baja a szülőknek. 1997-ben Rumer, a legidősebb lány egy aberdeeni szállodaszobában három barátjával forgatott egy alacsony költségvetésű horrorfilmet, amikor a rendőrök rájuk törtek, és az egyik barátját letartóztatták marihuána birtoklása miatt. Ezek után az ügyet eltusolták, és Rumer nevét többé nem említették az eset kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.