II. Erzsébet brit királynő lovagrend Nagy Britannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királynő és egész Anglia a napokban ünnepelte az első lovagrend megalakulását.

II. Erzsébet lovaskocsin hagyja el a Szent György kápolnát. Itt is ünnepelték a a legrégebbi, 1348-ban megalakult lovagrend megalapítását, mely III. Edward nevéhez kötődik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Morgan Freeman a legkedvesebb kollégáival ünnepelthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110610-morgan-freemant-eletmudijat-kapott.htmlHarry herceg huncut mosolyahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110610-harry-herceg-a-founders-day-paradeon.htmlDoktor House ma szülinaposhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110609-hugh-laurie-doktor-house-szuletesnapja.htmlMel Gibson, az adakozó filmsztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110609-mel-gibson-guatemalaba-latogatott.htmlSzerelem a teniszpályánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110608-andre-agassi-es-steffi-graf-csokja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.