plasztikai műtét Szerelem a legfölsőbb szinteken Való Világ Alekosz casting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz egykori menyasszonya, Veronika is jelentkezett az augusztusban induló ValóVilág újabb szériájába, mert imádta a villát, és már most vissza is menne.

Veronika elárulta, hogy az Alekosszal való szakítása után már semmi sem tartja vissza attól, hogy akár fél évig is élvezhesse a luxusvilla kényelmét. A fekete szépség most gőzerővel készül a castingokra: ,,Én nagyon jól éreztem bent magam a menyasszonykereső műsor alatt, úgyhogy nekem már nagyon hiányzik a villa, alig várom, hogy beköltözhessek. Mivel már nincs pasim, és most egy darabig nem is szeretnék, ezért semmi sem tart vissza attól, hogy jelentkezzek." - vallotta a lány a Blikknek.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

,,Ráadásul szeretném megmutatni azt is, hogy milyen vagyok Alekosz nélkül, és bebizonyítani azt is, hogy egy szellemes, szerethető lány vagyok, nem pedig egy buta liba, aminek sokan gondolnak. Már nagyon elegem volt abból, hogy mindenki a pluszkilóim miatt csúfolt, főleg Ale­kosz beszólásait kezeltem nehezen. Amint hazaértem Görögországból, azonnal elkezdtem kőkeményen diétázni és edzeni, mégpedig Molnár Péter világbajnok testépítővel, aki annyira megdolgoztat, hogy már alig bírok felkelni az ágyból." - tette hozzá Veronika.

A fekete lány tökéletes akar lenni a castingokra, ezért pedig hajlandó sokat edzeni és keményen diétázni: ,,Mindenképpen szeretném leadni azt a 6-7 kilót, amit felszedtem, hogy minél jobban mutassak a castingokon és az esetleges beszavazó show-n. Nagyon szeretném megműttetni az orromat, már konzultáltam is az orvosommal. Olyan orrot csinálnak majd nekem, mint Ange­lina Jolie-é, de a castingok miatt még nem tudom, mikor lesz rá időm. Azt azonban nagyon remélem, hogy sikerül bekerülnöm a ValóVilágba, akár új orral, akár a régivel."- mesélte Veronika.

Tetszik neki az ötlet! Pornófilmes munkát ajánlottak Alekosznakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110626-pornofilmes-munkat-ajanlott-alekosznak-kovi.htmlEddig tartott a karrierjük! Aggódnak a VV4 sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110625-feltekenyek-a-valovilag4-sztarjai-a-vv5-leendo-szereploire.htmlZaklatják a Csillag születik sztárját!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110625-zaklatjak-a-csillag-szuletik-sztarjat-krizbai-tecat.htmlSP flörtölt a Life.hu riporterével - aki pasihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-tv2-megasztar6-parti-spnek-bejott-a-lifehu-riportere-aki.htmlÉlvezik a nyarat az oroszlánkölykökhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110624-oroszlankolykok-szulettek-nemetorszagban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.