ÖsszeEsküvők - Anyu kedvencei találkoznak apu kedvenceivel - Mi sül ki ebből?

TV2 ÖsszeEsküvők (tévéműsor) valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ÖssszeEsküvőkről csupán annyit tudtunk eddig, hogy tizenkét csinos lány fog versenybe szállni hat szuperférfiért, akiket anyukájuk instruál majd. Jönnek a sárkánytípusú anyósok, a főzni nem tudó cicababák és az elkényeztetett fiúk, valamint a sekélyes beszélgetések, és a Kovi, majd Benkő művész úr által leharcolt budai villa. Pofon vágott a valóság: nem ilyen volt az első adás, nagyon nem.





Tv2
Tv2

A fiúk


A fiúk és a mamák

Ricsi tehetős srác, öltönyben nyomja, amitől nagyon flegmának és marconának tűnik: nem is nagyon mosolygott a műsor alatt. Kaszinót vezet, édesanyja pedig Lagzi Lajos exe. Peti csibészes, sportos srác, aki édesanyjával, Ágival él. Norbi sármos veszprémi fiú, szintén otthon a mama szoknyája mellett tengeti napjait. Marci, a bohém fodrászfiú anyukája tűnt a legszigorúbbnak, mégis sokszor mosolyogtam a beszólásain. A fia pedig édes művészlélek. Csoki a szomorú szemű atléta, egyedülálló anyukával, akire ő főz. Sziló büszke focista múltjára, és "terminátor" édesanyjára, Erzsóra is, aki testnevelés tanárnő, és elszánt éllovasa a mellrák elleni küzdelemnek.

Tv2
Tv2

A mamák


Az arajelöltek

Szőke, barna, alacsony, magas, intelligens, butácska, házias, ügyetlen, sportos, lusta - elég széles a paletta. Kellemes lányok akadtak bőven, volt, akit meg is sajnáltam, amikor kipottyant.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!


A versenyben maradt lányok:















Tv2
Tv2

A lányok


Pontosabb személyleírások a jövő héttől esedékesek, de azt tudni kell, hogy százalékos arányok szerint az anyukáknak Enikő, Mása és Petra volt a legszimpatikusabb.

A tét: a reményekkel teli jövő

A fiúk és a lányok elfoglalják a helyüket, s már indul is a szavazás. A nézők szavazhatnak a számukra legkedvesebb anyukára illetve lányra. A kiválaszott anyós pedig párbajra küldheti a számára legkevésbé szimpatikus hölgyeményt. A nyeremény pedig: szerelem, autó, lakás, utazás, pénz - tehát egy közös, remémnyekkel teli jövő.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!





Így néz ki az ÖsszeEsküvők-rezidenciahttp://www.life.hu/life/galeria/20110914-igy-nez-ki-az-osszeeskuvokrezidencia.htmlPajzsmirigy-daganattal műtötték Peller Mariannthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110913-pajzsmirigydaganattal-mutottek-peller-mariannt.htmlPeller Mariann: "Mindig kételkedni fogok magamban" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110909-peller-mariann-mindig-ketelkedni-fogok-magamban-szily-nora-interjuja.htmlPeller Mariann lesz az új valóságshow háziasszonyahttp://www.life.hu/legykepben/20110727-peller-mariann-lesz-az-uj-valosagshow-haziasszonya.htmlVV5: Attila őrli majd az idegeinket: a skizofrén játékos az ötödik villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/20110916-vv5-az-osszeferhetetlen-attila-az-uj-villalako.htmlHajdú: Damu Roland előadása Jászai-díjat érdemelne!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110916-hajdu-damu-roland-eloadasa-jaszaidijat-erdemelne.htmlKülönvált a VV4 szerelmes álompárja?http://www.life.hu/legykepben/20110916-kulonvalt-a-valovilag-4-alomparja-gombi-es-picur.htmlEz Amy Winehouse utolsó hangfelvételehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110916-ez-amy-winehouse-utolso-dala-az-edesapja-nem-tudta.htmlVV5: Bosszúból lett villalakó a szilikoncica - Ő az új beköltözőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-vv5-bosszubol-lett-villalako-a-szilikoncica-o-az-uj.htmlVV5: Seherezádéról lemondott az édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-seherezaderol-lemondott-az-edesanyja-de-azert-joban-vannak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.