Liptai Claudia átka sújtja szerelmeit?

halál megverés TV2 műsorvezető szerelmespár Átok Gesztesi Károly Liptai Claudia tragédia anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárkivel keveredik szorosabb kapcsolatba Liptai Claudia, a kiválasztott személy végül rosszul jön ki a szerelemből. Az egyik társ pénzügyileg bánkódhat, a másikat megfenyegették, a harmadikat megverték, a tragikus emlékű Daróczi Dávid pedig elhunyt.



Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A jósnő a Hot! magazinnak korábban elárulta, hogy azért volt szükség a diszkrét eszközre, mert Liptainak ez ad erőt a munkához, segíti a gyógyulásban, sőt, még a rontástól is megvédi. Kiderült ugyanis, hogy valaki szándékosan rosszat akar a színésznőnek. Talán ez az átok, a rosszakaró deleje az, ami miatt Liptai szerelmei pórul járnak, amikor kikezdenek vele.

Korábbi férje, Gesztesi Károly anyagilag nagyon megsínylette a szakításukat. Miután szétmentek, több munkától is elesett, alig jut filmszerephez, és még a Madách Színházból is elküldték. Mégis talán ő az, aki a legjobban járt a vörös démon exkedvesei közül, hiszen neki legalább az élete nem került veszélybe.


Sunhill Media
Sunhill Media

Gesztesi Károly és Claudia előtti házasságából született két fia


Nem úgy, mint Kozsónak. Az Ámokfutók egykori frontembere, az Egyesült Államokban Zed K néven karriert építő, jellegzetes tincséről jól ismert énekes a TV2 talkshow-jában, a Frizbiben kívánt beszélni a Claudia és közte lévő románcról. Azonban mikor arra került a sor, hogy kitárulkozhat, és elárulhatja, milyen volt a szerelmük, valaki megfenyegette őt, hogy elteszi láb alól, ha megszólal. Kozsó természetesen visszakozott, és nem nyilatkozott soha többet a lamúrról.

Szegény Daróczi Dávid vele ellentétben felvállalta a szerelmüket, olyannyira, hogy hónapokig ők voltak a magyar sztárvilág álompárja. Ez a kapcsolat tragikus véget ért, mint ahogy a Gyurcsány-kormány szóvivőjének élete is. Daróczi máig tisztázatlan körülmények között hunyt el, egyes hírek arról szólnak, hogy önkezével vetett véget életének, míg mások gyilkosságra gyanakszanak.

TV2/ facebook.com
TV2/ facebook.com


Idén ismét párra talált Claudia. Magához édesgette munkatársát, a Mokka felelős szerkesztőjét, B. Pétert. A férfi két gyermekét is otthagyta Liptaiért, a sors, ezzel pedig a színésznő átka őt is utolérte. Múlt hét pénteken, a budai Jam Pub előtt trágár szavakkal illették kedvesét, amit Péter úriember módjára nem viselt el. Mint később kiderült, hiba volt, támadója ugyanis olyan ütést mért rá, hogy eltört az arccsontja és elrepedt az orrcsontja, ráadásul több foga kiesett. Péter talán most abban reménykedik, hogy az átok eddig tartott csupán. Megkapta, amit a rontás rámért, és élheti tovább boldog életét Claudiával.

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.