Összeesküvők: Hajdú Péter magyarázkodik - feljelentették a szomszédok

szomszéd TV2 reality show ÖsszeEsküvők (tévéműsor) hangosítás Hajdú Péter feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péternek nincs könnyű dolga - az Összeesküvők forgatási helyszínén a szomszédokat zavarja a műsor szereplőinek hangoskodása, és az utcában megnövekedett forgalom.

A produkció forgatási helyszínének közvetlen szomszédai indítottak birtokvédelmi eljárást és jogi úton próbálják visszaállítani lakókörnyezetük nyugalmát. A zavaró körülmények között említették, hogy a kis utcájukban megnőtt az autós forgalom, mivel a műsor szereplői a nyugodt lakóövezethez képest zavaróan hangosak a kertben, és állítólag egyes szolgáltatóknál a telefonálás is problémákba ütközik. A Life.hu riportere az egyik szolgáltató munkatársát éppen a helyszínen találta, aki nem tudta alátámasztani, hogy a produkció technikai kellékei, esetleg a stáb által lebonyolított kimenő-bejövő hívások miatt lehet a lakóknak nehézkesebb a telefonálás.

Hajdú Péter megmutatta a Life.hu-nak az Összeesküvők műsor színhelyét, és elmondta, miért nincs alapja a szomszédok ellenvetéseinek. "Nem tudom, mit akarnak még ránk kenni. Ha elromlik az idő, nyilván azért is mi leszünk a hibásak. Álljon már meg a menet! Ez tényleg kezd kutyakomédiává válni!" - mondta a műsor producere.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.