ÖsszeEsküvők - Mása vallomása: férje kemény drogos

házasság TV2 drog ÖsszeEsküvők (tévéműsor) valóságshow férj kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén nincs ÖsszeEsküvők, ezért hétfőre hagyták a "megrázó" képsorokat: Niko maga alatt, a srácok hánykolódnak, Ircsi nagyon büszke magára és fiára, Diaz pedig feleslegesnek érzi magát. Nem utolsósorban pedig megtudhattuk Mása kilencvenedik titkát is.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Niko siratja Norbit

Az összecsapás után a lányok és az anyósok az összes körmüket lerágták: vajon Ildi vagy Ircsi lép majd be a rezidenciára? Döbbenet és sírógörcs: Ircsi diadalittas fejjel nyitott be, Nikónál pedig rögtön eltört a mécses. Kati mama vigasztalta, de később csak Ricsi tudta megnyugtatni őt.
A srácokat is sokkolta az eredmény: Sziló és Marci természetesen nagyon örültek Csokikájuknak, de Ricsi és Peti elszontyolodtak: el sem tudják képzelni a benti életet Norbi nélkül. Főleg Ricsi tört meg, később Nikóval együtt nosztalgiáztak: "még most is olyan, mintha itt lenne köztünk" és hasonló mondatok hangzottak el Norbi megidézésekor.

Mása férje "elszívta az agyát"

Marci továbbra is csak barátként gondol a félorosz anyukára, de ettől függetlenül Mása kiöntötte neki a szívét, elmondta azt a titkot, amit csak Kati mama tudott előtte: a férje nemcsak alkoholproblémákkal küzd, a drogok is a mindennapjai részévé váltak. Marihuánát fogyaszt életmódszerűen, valamint lövi magát! Elég komoly vádak ezek, amennyiben igaz, nagyon sajnáljuk a meggyötört anyukát, viszont ilyet füllenteni több mint durva. Marci is kiakadt a történeten. A Mása-sztori egyébként megoldódni látszik: megengedték neki, hogy kedden elhagyja a főhadiszállást, és felkeressen egy ügyvédet.

Harc az utazásért

Nem akármilyen nyereményért kellett megküzdeniük a srácoknak: akaraterejüket és tűrőképességüket próbára téve harcba indulhattak egy milánói utazásért. Első körben fél kiló spagettit kellett nagyon rövid idő alatt belapátolniuk, pont ebéd után. Zsanett arra biztatta Csokiját, hogy könnyítsen magán a nyeremény érdekében. Csoki pedig szót fogadott: kitette az ebédet. Újabb mérföldkő a televíziózás történetében: erőltetett hányás kamerák előtt. Bravó! Azt hittük, a férfiasság gipszbeöntésénél és a bőröndbe hányásnál már nem jöhet abszurdabb dolog.
Erőpróba bőröndökkel, csókmaraton - a játékot végül Csoki nyerte, így Zsanettel utazhat Milánóba.

Diaz Ricsivel nyomulna

Sziló és Diaz egy jót beszélgettek a teraszon, a lány kerek perec megmondta, hogy Ricsi érdekli, Marci sajnos túl sok neki. Az állandó provokatív viselkedés még a nagyszájú szőkénél is kiveri a biztosítékot. Ezzel együtt nem venné el Mónitól Ricsit, csupán eltöltene egy randit a kaszinós sráccal. De ha ez sem, bizony emelt fővel távozna, mert már feleslegesnek érzi magát a párok között.

Éva mama a harmadik

Az internetes fórumokon az a hír járja, hogy Éva elég érdekesen viselkedik az elmúlt időkben: odaül Ricsihez és Mónihoz a legrosszabb pillanatokban, sőt, egyik éjjel még az ágyba is befurakodott melléjük. Elég beteges ragaszkodás ez. Úgy tűnik, Ricsi exbarátnőjének igaza volt, senkinek sem kívánná a piócaszerű anyóst.

Norbi az ÖsszeEsküvők első kieső fiújahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111021-osszeeskuvok-norbi-az-osszeeskuvok-elso-kieso-fiuja.htmlÖsszeesküvők: Döbbenet! Mása még mindig férjnél vanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111019-osszeeskuvok-dobbenet-masa-meg-mindig-ferjnel-van.htmlÖsszeEsküvők-botrány! Ircsi nekiment Évánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111018-osszeeskuvok-ha-igy-megy-tovabb-ircsi-elobbutobb-tenyleg-kettehasitja-evat.htmlÖsszeEsküvők: Sosem látott képsorok, dráma és könnyekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111015-osszeeskuvok-sosem-latott-kepsorok-drama-es-konnyek.htmlÖsszeEsküvők - Niko és Csilla párbaja: küzdelem Norbiérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111012-osszeeskuvok-niko-es-csilla-parbaj-kuzdelem-norbiert.htmlÖsszeEsküvők: Niko, a rezidencia fekete bárányahttp://www.life.hu/legykepben/20111011-osszeeskuvok-niko-a-rezidencia-fekete-baranya.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.