ÖsszeEsküvők: Alekosz és édesanyja nem kívánt személyek a rezidencián

TV2 ÖsszeEsküvők (tévéműsor) Alekosz taktika botrány összecsapás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mondhatni, hogy Alekosz és anyukája túl népszerűek lennének a rezidencián és a nézők körében. A legnépszerűbb közösségi portálon már alakult is egy klub, ahol az ÖsszeEsküvők szerkesztőit arra kérik, tegyék ki a görögöt és az anyját. A szembesítésen Mónikát választották a lányok, szerdán a fiúk pedig Nikóra voksoltak: küzdjön meg a két lány Ricsi kegyeiért és a főnyereményért.

Vája és Alekosz a nem kívánt személyek

Túlzás lenne azt állítani, hogy az RTL klub "sztárja" felborogatta volna az erőviszonyokat, sokkal inkább megzavarta az online nézők nyugalmát: Alekosz egy percig sem hallgat el, s ami anno a ValóVilág 40 perces összefoglalójában mókásnak tűnt, az 0-24-ben több mint fárasztó. Tartalom nélküli frázisok, a szokott gesztusok, Alekinnyó bizony elég unalmas figura. A lányok körében sem túl népszerű: Diaz diplomatikusan hajtja el, Mónika most az egyszer határozott, és karakánul hessegeti el a hellén kérdőjelet. Mása csak nevetgél, de igazából ő sem vágyik Alek szuvlakijára, sőt!

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Vája mama eddig nem szerepelt sokat, csak a VV párbajain láthattuk, így elképzelésünk sem volt, milyen is ő valójában. A realitás arcon csapott: Vája mama trágár és eléggé összeférhetetlen nőszemély, aki megmondta: csak azért költözött be, hogy fiacskája ezt a játékot is megnyerje, és ő vásárolhasson magának egy hiper-szuper konyhát. Az anyósjelöltek közül csak Kati mama állt Vája mellé, ahogy fia, Marcika is vakon követi Alekoszt. Kijelenthetjük hát, hogy Kati-Vája, Marci-Alekosz koalíció alakult, a többiek pedig teljesen elhatárolódnak tőlük.

Alekosz nem tartja be a szabályokat

A rezidencia háztartásának saját szabályai vannak, amiket az immár két hónapja bent élő játékosok alakítottak ki. A "betolakodóknak" természetesen alkalmazkodniuk kellene, de Alekoszt ez egy cseppet sem érdekelte. Éva többször elmondta neki, hogy a lenti fürdő az anyósoké, fent fürödjön a többiekkel. Alek továbbra is lent tusolt, amiért Éva többször nem akarta tépni a száját, inkább a tettek mezejére lépett. Bevezényelte a lányokat és Ági mamát az anyós-fürdőbe, miközben Alekosz zuhanyzott, és sarokba szorították a védtelen, csupasz görögöt. Vája erre kissé kapatosan csak annyit tudott mondani, hogy ezek a nők ki vannak éhezve, azért kukkolják a fiát.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Móni vs. Niko összecsapás

A lányok Mónikát választották, hogy ő menjen pénteken az összecsapásra, és sejthető volt, hogy a fiúk Nikót fogják kijelölni. Marci, Sziló és Alekosz jele szinte biztos volt, Peti sem szívleli Nikót, de Ricsi jele kiverte a biztosítékot. Ricsi, a kaszinósfiú, Mónika exe és Niko jelenlegi párja úgy döntött, hogy most kell megvívni a küzdelmet: ha a párja visszajön Móni ellen, akkor van esélyük megnyerni ezt a játékot. Így hát saját párja nevét mondta, amivel Niko öt jelet gyűjtött be.
Vajon a nézők még mindig sajnálják a megcsalt Mónikát? Vagy szimpatikusnak tartják Nikót, az örökké rosszalkodó csábítót? Péntek este kiderül. Egy biztos, Ricsi okosan játszik, nagyon okosan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.