Megasztár 6: Liptai Claudia visszatért - és végre megszólalt!

Megasztár6 TV2 műsorvezető színház tehetségkutató műsor Liptai Claudia Till Attila sorsfordító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan elindul a Megasztár hatodik szériája, aminek a műsorvezetői ismét Liptai Claudia és Till Attila lesznek. A két összeszokott tévés a hétköznapi életükről és a műsorral kapcsolatos személyes élményeikről is beszélt a Life.hu-nak egy elegáns hotel lakosztályában.

Tipp! Christina Aguilera hihetetlenül meghízott. Kattints a galériáért!


Galambos Dorina végre megtalálta a helyéthttp://www.life.hu/legykepben/20120111-megasztar-1-galambos-dorina-vegre-megtalalta-a-helyet-egyszer-ferjhez.htmlEljegyezte egymást Hollywood két szexi sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120111-eljegyezte-egymast-hollywood-ket-szexi-sztarja-halle-berry-es-olivier.htmlElhagyta felesége a Megasztár népszerű énekeséthttp://www.life.hu/legykepben/20120111-megasztar-gaspar-lacit-elhagyta-a-felesege.htmlEgykori megasztárosok és alig ismert énekesek az eurovíziós sajtótájékoztatónhttp://www.life.hu/legykepben/20120110-megasztaros-visszaterok-es-ismeretlen-enekesek-az-eurovizios-dalfesztival-sajtotajekoztatojan.htmlKülön utakon folytatja a Szinetár-Bereczki pároshttp://www.life.hu/legykepben/20120110-kulon-utakon-folytatja-a-szinetarbereczki-paros.htmlLiptai Claudia és Till Attila vezeti a Megasztárt!http://www.life.hu/legykepben/20120109-liptai-claudia-es-till-attila-vezeti-a-megasztart.htmlKi se mozdulnak az ágyból az Összeesküvők nyerteseihttp://www.life.hu/legykepben/20120109-eskuvore-keszulnek-es-ki-sem-bujnak-az-agybol-az-osszeeskuvok.htmlKlapka György: "Ő csak a színpadnak és a szerelemnek élt" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120108-klapka-gyorgy-zsuzsi-nem-is-akart-igazan-meghalni-szily.htmlPszichológushoz vitte gyerekeit a TV2 műsorvezetője - Nem tudják feldolgozni a betörésthttp://www.life.hu/hazitunder/20120111-pszichologushoz-vitte-gyerekeit-a-tv2-musorvezetoje-nem-tudjak-feldolgozni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.