színésznő naplók Demi Moore sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore idáig gondosan rejtegetett naplója egy szemétlerakóból került elő.
"Már háromévesen sörrel kínált az anyám"

AFP
AFP


Az egyik amerikai magazin megvizsgáltatta a 80 kézzel írott oldalt, amely a szakértő szerint valódi, és a színésznő kézírása. A különös irományból az is kiderül, hogy Demi 9 évesen ismerkedett meg a marihuánával, viszont azt örökre homály fedi, hogy melyik A-listás hollywoodi sztártól lett terhes, akinek a magzatát végül el is veszítette.

Forrás: Blikk

Demi Moore már csak árnyéka önmagánakhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120116-demi-moore-mar-csak-arnyeka-onmaganak.htmlSzinte csak a súlya változott: így nézett ki fiatalon Demi Moore - Képeken a változáshttp://www.life.hu/anyaskodj/20111124-szinte-csak-a-sulya-valtozott-igy-nezett-ki-fiatalon-demi.htmlEzért van romokban Demi Moore? A pletykák szerint Ashton Kutcher az apja January Jones gyermekénekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111019-a-pletykak-szerint-ashton-kutcher-az-apja-january-jones-gyermekenek.htmlDemi Moore teljesen lesoványodotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20111005-brutalisan-lefogyott-demi-moore.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.