Abszolút győztes lett a Csillag születik

TV2 nézettség Megasztár Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú hétvége nagy győztese egyértelműen a Csillag születik műsor lett.

Az RTL Klub március 17-én indult tehetségkutatójára voltak kíváncsiak a hétvégén a legtöbben: a Csillag születiket a hosszú hétévége szombatján közel 1 millió 814 ezer ember nézte - írja az origo.hu

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


A 18-49-es célcsoportban a Viasat3 és az MTV ezúttal hajszállal gyűrte le a korábban harmadikként vitézkedő Cool-t. A Csillag születik mellett még a Barátok közt és az 1 perc és nyersz került fel a dobogóra. A Megasztár csak 12. lett a listán. A teljes lakosságnál is az RTL-es Csillag születik került az élre, a hazai tévénézők 37 százaléka választotta az énekesek, bűvészek, táncosok játékát. Az is kiderült, hogy a több, mint háromórás Megasztárt nehéz volt végignézni, így a TV2 tehetségkutatóját egymillióan követték. Az RTL Klub jobban járt: a szombat esti tehetségkutató másfél órás volt, és 1,8 millió ember nézte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.