Németh Kristóf fegyver Barátok közt gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésze, Németh Kristóf mérhetetlenül büszke kisfiára, és örül annak, hogy Lóci igazi fiús gyerek, aki még a fegyverek iránti szeretetét is örökölte tőle.

"Teljesen önálló, erőteljes akarattal rendelkező személyiség a fiam. Szomjazik a tudásra, folyamatosan kérdez, és mint a szivacs, szívja magába az új információkat" - dicsekedett Németh Kristóf a Borsnak. A Barátok közt Gézája gyakran viszi kirándulni fiát, és szívesen töltik idejüket különböző játékokkal. Kristóf azt sem ellenzi, hogy Lóci játékfegyverekkel játsszon.

Forrás: Németh Kristóf
Forrás: Németh Kristóf

"Fegyverőrült vagyok. Gyerekkoromban sportlövő voltam, és komoly dilemma volt, hogy melyik pályát válasszam. Lóci talán tőlem örökölte a fegyverekhez való vonzódását. Tisztában van azonban azzal, hogy ezek veszélyes tárgyak: emberre, állatra nem fogjuk őket. Ez nevelés kérdése. Harcolunk is, de tudja, hogy csak játékról van szó. Sőt! Azt is tudja, hogy mi a halál. Két és fél éves korában egy nyaralás alkalmával látta, amint egy kisfiú vízi balesetet szenvedett. A mai napig emlékszik rá, és olykor el is meséli" - mondta el a színész a Borsnak.

Tipp! Exkluzív fotók a Barátok Közt sztárjáról. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.