plasztikai műtét implantátum ciszta Való Világ 5 Seherezádé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág ötödik szériájának szőkesége a múlt héten tudta meg, hogy két évvel ezelőtt neki is a betiltott PIP-implantátummal töltötték fel a mellét. Seherezádé azóta retteg, mert tudja, hogy komoly veszélyben van az implantátum okozta elváltozások és ciszták miatt.

"Egyelőre tapintással vizsgáltak csak meg, a röntgen, vérvétel, ultrahang még egy kicsit várat magára. Azt hittem, rögtön elájulok, amikor közölték, hogy csomó tapintható ki a mellállományomban. Eddig csak féltem, most már rettegek. Megőszülök az aggodalomtól, mire kiderül, mi az. Annyi rémhírt hallottam már a PIP-es betétekről..." - mondta remegő hangon Seherezádé a Blikknek. A lány, amilyen gyorsan csak tud, szeretne megszabadulni a betiltott implantátumoktól, ezért már jövő héten kés alá feküdne.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


"Félek a műtétektől, és ha eszembe jut, hogy azok, akik ezt betették nekem, nem is szóltak, hogy ki kell cseréltetnem, nagyon mérges vagyok! Noha hullámzóan erős fájdalmaim voltak, eszembe se jutott volna, hogy ez lehet a baj. Teljesen véletlenül tudtam meg, hogy PIP-es vagyok, amikor a barátnőmről, aki szintén ennél az orvosnál műttette magát, kiderült, hogy az"
- mondta a lány a Blikknek, aki a mostani 300 köbcentis implantátum helyett egy picivel nagyobbat rakatna be.

Összejött a két világsztár - Csodásan mutatnak egymás melletthttp://www.life.hu/legykepben/20120328-michelle-williams-es-jason-segel-randiznak.htmlNekem is jár a fürdés!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120328-feher-elefantbebit-furdetnek-delkeletazsiaban.htmlKiderült, a Jóban Rosszban színésznője is többször járt Dubajbanhttp://www.life.hu/legykepben/20120328-kiderult-a-joban-rosszban-szinesznoje-is-tobbszor-jart-dubaiban.htmlSnookival bulizott Falusi Mariannhttp://www.life.hu/legykepben/20120327-snookival-bulizott-falusi-mariann.htmlNémeth Kristóf fegyverekkel játszik fiávalhttp://www.life.hu/legykepben/20120326-baratok-kozt-nemeth-kristof-fegyverekkel-jatszik-fiaval.htmlAlekosz szerint Évának csak hetei vannak hátrahttp://www.life.hu/legykepben/20120327-valovilag-alekosz-szerint-evanak-csak-hetei-vannak-hatra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.