Liptai Claudia és szerelme külön utakon folytatják

szerelmesek TV2 ünneplés Mokka külön út Liptai Claudia felmondás Megasztár szerkesztő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2011-ben önként hagyta ott a Mokkát Liptai Claudia, ahol szerelmét is megismerte. Péter most hasonlóan nagy döntésre szánta el magát. Csütörtökön este egy zártkörű partin búcsúztatták.

Csak a legszűkebb kör, a Mokka stábja lehetett jelen azon a búcsúbulin, amelyen Liptai Claudia párját, Pétert köszöntötték. A Mokka egykori szerkesztője kedveséhez, Claudiához hasonlóan döntött úgy, hogy távozik a műsortól. Információink szerint a szerkesztő egy új lehetőségre mondott igent, és a jövőben a közszolgálatban folytatja a karrierjét.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A Life.hu úgy tudja, hogy a TV2 egyik legsikeresebb műsorának munkatársát ráadásul nagy kedvencével, a szintén újpesti kötődésű, mostanában rapperként tevékenykedő Curtis-szel lepték meg a volt kollégák. A partin természetesen jelen volt Claudia is.

Meg szerettük volna kérdezni Liptai Claudiát is az ügyben, de a Megasztár miatt pénteken nem sikerült. Menedzserének azonban tolmácsoltuk kérdéseinket, neki pedig szombaton már sikerült beszélnie a Megasztár háziasszonyával, aki nem kívánt nyilatkozni az ügyben. A Life.hu mindenesetre ezúton is sok sikert kíván a párnak kapcsolatukhoz és szakmai téren is.

GYLF

Tipp! Csinos plus-size modellből csontsovány domina lett. Kattints a galériáért!



Börtönt kaphat Liptai Claudia támadójahttp://www.life.hu/legykepben/20120413-bortont-kaphat-liptai-claudia-tamadoja-aki-megverte-kedveset-b-petertlifehu.htmlKiderült Gesztesi Károly és Liptai Claudia eltitkolt múltjahttp://www.life.hu/legykepben/20120330-kiderult-gesztesi-karoly-es-liptai-claudia-titka-a-szinesz-hivatalosan.htmlLiptai Claudia szebb, mint valahahttp://www.life.hu/life/galeria/20120113-indul-a-megasztar-6-liptai-claudia-szebb-mint-valaha.htmlMegasztár 6: Liptai Claudia visszatért - és végre megszólalt!http://www.life.hu/legykepben/20120112-a-megasztar-6-sorsfordito-lesz-a-tehetsegesek-szamara-liptai.htmlMegasztár 6: Nagy Adrinak kellett távoznia a tehetségkutatóbólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120420-megasztar-6-nagy-adrinak-kellett-tavoznia-a-tehetsegkutatobol.htmlFeleségül kérték a Megasztár gyönyörű énekesnőjét - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120420-megasztar-klubkoncert-radics-gigi-burgess-benji-talan-attila-nagy-adrit.htmlDamu kidobta menyasszonyát - Exkluzív videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120419-damu-kidobta-menyasszonyat-es-megloptak-a-szineszt-miutan-elvittek-a.htmlKomoly fájdalmai vannak a magyar színésznőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20120419-komoly-fajdalmai-vannak-a-magyar-szinesznonek-torocsik-marinak.htmlVV Cristofel újra a rendőrségen - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120418-vv-cristofel-ujra-a-rendorsegen-sztarugyvedet-bizott-meg-a-veronika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.