konkurenciaharc X-Faktor TV2 The Voice RTL Klub összecsapás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztárt a világ egyik legismertebb tehetségkutatója válthatja a TV2-n! A közel egymilliárdos költségvetésű The Voice előkészületei már folynak.

A SorozatWiki.hu információink szerint a Hal a tortán gyártója készítheti majd a TV2 vadonatúj tehetségkutató műsorát. Úgy tudjuk, hogy a TV2 némi gondolkodás után megvette a világ egyik legismertebb tehetségkutató műsorát, a The Voice-ot. A holland formátum már Amerikában is látható volt, és elég nagy sikereket ért el. Itthon a csatorna már ősszel képernyőre tűzné az adásokat, így ez lesz a 2012/13-as szezon egyik legnagyobb televíziós újdonsága. A műsort a Paprika Latino gyártja majd, mely többek között a Hal a tortánt is készítette. A tehetségkutatóra rengeteg pénzt költ majd a TV2, a költségvetése elérheti akár a 800 millió forintot is. A műsornak egyelőre még nincs magyar címe.

www.bbc.co.uk, RTL Klub
www.bbc.co.uk, RTL Klub

A TV2 PR-csoportjának vezetője megkeresésünkre megerősítette a hírt. "Dolgozunk a műsoron, folynak az előkészületek. Arról, hogy mikor kerül képernyőre a produkció, egyelőre nem szolgálhatunk információval. A jogok azonban nálunk vannak" - mondta Koltay Tamás.

Tipp! A rémesen öltözködő tinisztár lett a legstílusosabb híresség. Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.