Durván kritizálta a Szépségkirálynő-jelöltek produkcióit a TV2 műsorvezetője

kritika TV2 A Szépségkirálynő szépségverseny produkció Kasza Tibor zsűri Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínos pillanatokat éltek át a Szépségkirálynő jelöltek, amikor egyéni produkcióikkal kellett a verseny zsűrijét elkápráztatni. Hajdú Péter kritikusan osztotta a szépségeket, Kasza Tibitől pedig el kellett zárni a lányokat.

Vége lehet hazánk egyik legnépszerűbb rádióműsoránakhttp://www.life.hu/legykepben/20120607-vege-lehet-hazank-egyik-legnepszerubb-radiomusoranak-a-bumerangnak.htmlAz agglegényélet már a múlté? Ezt rebesgetik az RTL Klub jóképű műsorvezetőjérőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120607-szello-istvan-mar-nincs-egyedul.htmlStohl András és Mádai Vivien együtt?http://www.life.hu/legykepben/20120605-stohl-andras-es-madai-vivien-egyutt-fog-musort-vezetni-osszel.htmlBálint Antónia: "Életem legnagyobb csalódásának a közepén járok"http://www.life.hu/legykepben/20120606-balint-antonia-hatalmasat-csalodott-kislanya-a-tamasza-egy-kave.htmlNem érdeklik a nők a Csillag születik győzteséthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120606-nem-erdeklik-a-nok-a-csillag-szuletik-gyozteset.htmlSzűcs Judith végre nyugodtan él szerelmével - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120605-szucs-judith-alomkapcsolatban-el-szerelmevel-egy-kave-szily-noraval.htmlVisszaéltek Sarka Kata fotóivalhttp://www.life.hu/legykepben/20120605-elloptak-sarka-kata-eletet-visszaeltek-a-fotoival.htmlBódi Sylvi büszke a múltjára - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120605-bodi-sylvi-vallalja-multjat-es-buszke-ra-a-2012es-ev.htmlSzirota Jennifer nős énekeshez vonzódikhttp://www.life.hu/legykepben/20120605-csillag-szuletik-szirota-jennifer-a-belmondo-enekesehez-czutor-zolihoz-vonzodik.htmlÚjabb fotó, ami alátámasztja a gyanút: tényleg terhes lenne Mila Kunis?http://www.life.hu/anyaskodj/20120605-ujabb-foto-ami-alatamasztja-a-gyanut-tenyleg-terhes-lenne-mila.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.