Mindene kint van Gaál Noéminek - videó

TV2 szexi időjárás-jelentés dekoltázs Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihasználja a TV2 Gaál Noémi adottságait. A csatorna időjósát ugyanis rendszeresen kivágott vagy nagyon szűk ruhákba öltöztetik.

Ha valaki a TV2-n az időjárás-jelentést nézi, szinte nehéz arra figyelni, hogy milyen is lesz az idő aznap, sokkal feltűnőbb, hogy Gaál Noémi mit visel. Illetve, hogy mit nem visel. Merthogy a csinos időjós rendre igencsak kivágott és merész ruhákban jelenik meg a képernyőn, egyik nap a combja, másik nap a dekoltázsa van kint.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Pedig Noémi korábban mindig azt hangoztatta, hogy magánemberként nem szeret kihívóan öltözködni, és jobban kedveli a zárt pólókat. "Engem a hétköznapi életben sosem lehet ilyen merész dekoltázzsal látni, de a televízióban sokkal jobban kell ügyelni a látványra" - mondta Noémi.


"A műsorban látott ruhákért egyébként nem én vagyok a felelős, azokat a stylist választja ki. Persze van beleszólásom, de általában elégedett szoktam lenni a nekem kitett öltözetekkel." Ám a jelek szerint egyre kevésbé bánja, ha feltűnést kelt. Ahogy a rajongók sem...

Tipp! Cuki fotók a híres műsorvezető kisfiáról! Kattints a galériáért!


Mellbimbót villantott az 53 éves Madonna (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120612-mellbimbot-villantott-az-53-eves-madonna-18.htmlLady Gagát fejbe vágták egy rúddal - komoly sérülést szenvedetthttp://www.life.hu/legykepben/20120612-lady-gagag-megserult-egyik-tancosa-fejbe-vagta-egy-ruddal.htmlTöbb szereplő is távozik a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120612-tobb-szereplo-is-tavozik-a-baratok-koztbol.htmlNem nyugodhat békében a poplegenda! Lányát folyamatosan terrorizáljákhttp://www.life.hu/legykepben/20120611-michael-jackson-lanyat-parist-terroizaljak-az-iskolaban.htmlA Twitteren terjedt el a hír: elhunyt Tina Turnerhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120611-a-twitteren-terjedt-el-a-hir-elhunyt-tina-turner.htmlCharlie Sheen mindenkit megbotránkoztatott - Szexelni akar exfeleségével!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120607-charlie-sheen-szexelni-akar-exfelesegevel.htmlGyászol a Csillag születik énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120611-gyaszol-a-csillag-szuletik-enekesnoje-szirota-jennifer.htmlSztárok, akik egy évben születtek - Kik öregednek gyorsabban?http://www.life.hu/tested-lelked/20120605-ket-sztar-egy-evjarat-kiken-hagytak-melyebb-nyomokat-az.htmlMáris elvált Debra Messing és férjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120607-elvalt-debra-messing.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.